İngilizceyi nasıl öğrendiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Okul ile hiçbir şey öğrenemedim tamamen izlediğim yabancı dizi ve oyunlar sayesinde yavaş yavaş öğrendiğimi fark ettim bunun için ekstra bir çaba sarf etmedim üniversite dönemine gelince biraz daha grammer olarak geliştirdim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Çoğunlukla oyunlardan öğrendik ama sağdan ,soldan öğrenmenin yanı sıra kursada gittim

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
temeli okulda gerisini oyunlarda konuşa konuşa filmlerde orijinal ses türkçe altyazılı şekilde

Üye
3 HİZMET YILI
knka en iyi taktik gerçekten iyi konuşanlar arasında kalmak ister istemez senide geliştriyolar mesala o yüzden yurt dışına çık diyolar neden oradakiler şakır şakır konuşuyor sende aralarında kalınca ister istemez gelişiyorsun okulunda seviyeye göre sınıflar varsa daha üst seviyedeki sınıfa geçmeye çalış zor gelir ama emin ol gelişirsin knka

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Küçüklükten (6 yaşından) beri ingilizce diziler, filmler, şarkılar vs. izledim ve dinledim. Hepsi tabi ki de altyazılıydı, kimse hemen öyle anlayamaz normal olarak. Şu an yaşım 22 ve ingilizcem baya gelişti. Her denileni (İngilizce) anlıyorum ama yazıp, söyleyemiyorum. Unutkanlık başa bela. Önerim sadece sana Youtube veya bazı sitelerden altayızılı şekilde müzik, dizi, film aç anlayarak dinle izle...

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İngilizcede en çok kullanılan 5000 kelimeye bak ve günlük 50-100 kelime ezberle 3 ayın sonunda kelime dağarcığın gelişicek ondan sonra youtube uzerınden grammer vıdeolar ızlemeye basla..

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Her gün pratik yaparak, İngilizce filmler ve TV şovları izleyerek ve online dil kurslarına katılarak İngilizce öğrendim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
YouTube Kanalını altyazılı izleyerek İngilizce öğreniyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, İngilizce öğrenirken yöntemleriniz nelerdi? Yazar mısınız?
ingilizceyi ilk başta küçük yaşta öğrenmek en iyi yöntem şahsen ben 8 yaşından 10 yaşıma kadar ingilizce eğitimi aldım ve ben akranlarımdam biraz daha iyi olduğum için üst sınıfa alındım benden büyüklerle derse giriyordum o eğitim beni lisenin sonuna kadar idare etti ama başka bir yöntem istiyorsan pratik çok önemli ingilizce öğrenmek yetmez konuşmak en büyük etken o aksanı kazanmak kimileri için 10 kimileri için 20 yıl sürüyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ilkokulda temelı attım hemde saglam attım ortaokulda ıse kelıme ezberledım lıseden bu yana ıngılızce benım ıcın cok kolay

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
reklam gibi olmasın ama cambly kullandım birkaç kez çok yardımcısı oldu onun dısında yabancı chat odalarında sohbet etmek de işe yarıyor

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
cok iyi bir ingilizcem yok ama yinede az cok konusup anlayabiliyorum yabanci alt yazili dizi ve csgo valorant gibi avrupa sunuculu oyunlardan ogrendim faydali yonleride var yani oyunlarin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...