Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha fazla maruz birakman isine yarayabilir, telefonunu, pcyi ingilizce kullanmaya baslaman yardimci olur. öğrenme yöntemi degil ancak pekistirir en azindan.
Şu anda c1 seviyesinde ingilizcem var, IELTS sınavından 7.5 aldım. Hava atmak için değil, sallamıyorum bil diye anlatıyorum. Okul ingilizcesi eğer devletteysen çok kötü. Film veya diziyi açıp ingilizce ve ingilizce altyazı izleyip bilmediğin kelimeleri araştırırsan inanılmaz bir ingilizcen olur. Dil okulu gibi bir seçeneği de değerlendirebilirsin paran varsa.
Hocam ingilizce bir flim veya dizi açın sonra onu ingilizce alt yazı ile izleyin.
Daha doğrusu önce filmi türkçe ve türkçe alt yazı kullanarak izleyin sorna tekrardan başa alın ve ingilizce ve ingilizce alt yazı ile izleyin. Anlamadığınız yer olursa ne dediğini tahmin etmeye çalışın.
Ama dediklerini sakın türkçeye çevirmeye çalışmayın aklınızda ingilizce olarak kalsın. Kesin olarak sonuç verdi bende
ben buna öğrenemedim diye cevap vereyim
dizi film izledim olmadı,kursa gittim olmadı bende en son olmayacak bu deyip saldım kafam kaldırmıyor oturup kelime çalışmayı
Okul -kurs - yurt dışı deneyimi -iş. Mecbur kalmadıkça öğrenilmiyor öğrensede ihtiyacın kadar öğreniyorsun farklı konularda yine yetersiz kalınabiliyor.