İngilizceyi nasıl öğrendiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, İngilizce öğrenirken yöntemleriniz nelerdi? Yazar mısınız?
Filmlerin veya dizilerin ilk 5 veya seviyene göre ayarlayabilirsin dakikasını izle aly yazılı tabii ki ve bilmediğin kelime ve kelime gruplarını not et sonra onların anlamlarına bak . Kelimelerin farklı anlamları olabiliyor o yüzden cümledeki diğer ögelerle bağdaştırmaya çalış .
Çeviri için önerim -TurEng-

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
%20 okul %80 lolde westte yabancılarla duo girerek

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Okul oyun dizi film genellikle

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oyunlar,diziler ve yurt dışına giderek geliştirdim en önemli etken yurt dışına gitmem oldu :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
udemyden ders videoları satın almıştım biraz da yardımcı kaynak ile evde deli gibi kendi kendime ingilizce konuşuyordum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
  1. Okuma: İngilizce okuma materyalleri (kitaplar, gazeteler, dergiler vb.) okumak, kelime dağarcığınızı geliştirmek ve cümle yapısını anlamak için harika bir yoldur. Ayrıca, kelime ve ifadelerin kullanımını öğrenmek için okuduğunuz metinleri not alabilirsiniz.
  2. Dinleme: İngilizce müzik, dizi, film veya podcast dinlemek, dil becerilerinizi geliştirmek için harika bir yoldur. Özellikle, altyazılı olarak izlediğiniz filmler veya diziler, kelime ve cümle yapısını öğrenmek için harika bir fırsat sunar.
  3. Konuşma: İngilizce konuşmak, öğrendiğiniz dil bilgisini kullanmanın en iyi yoludur. İngilizce konuşma pratikleri yapabileceğiniz bir arkadaşınız yoksa, konuşma pratiği için online kaynaklar ve uygulamalar mevcuttur.
  4. Dilbilgisi: İngilizce dilbilgisi kurallarını öğrenmek, doğru cümle yapısı ve kelime kullanımı için önemlidir. Dilbilgisi kitapları veya online kaynaklar aracılığıyla öğrenebilirsiniz.
  5. Kelime Kartları: Kelime kartları hazırlayarak yeni kelimeler öğrenebilirsiniz. Kelime kartlarınızı yanınızda taşıyarak boş zamanlarınızda kelime bilginizi geliştirebilirsiniz.
  6. Dil Okulu: İngilizce öğrenmek için dil okulu veya kursuna gitmek de harika bir seçenektir. Bu, dilbilgisi, kelime dağarcığı ve konuşma pratiği için birçok fırsat sunar.
  7. Kendinizi Test Edin: İngilizce dil seviyenizi belirlemek için dil testleri yapabilirsiniz. Bu, hangi konularda zayıf olduğunuzu ve neler üzerinde çalışmanız gerektiğini belirlemenize yardımcı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
valla kral ben üniversitenin hazırlığında öğrendim genelde üniversitelerin hazırlıkları çok iyi

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
yabancı dizi türkçe altyazı çok katkısı oldu

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İngilizce'yi okuldan çok oyunlardan ve filmlerden öğrendim. Oyun olarak da en çok Minecraft'tan öğrenmişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...