İnsanlar neden friend zone yapıyor ve nasıl kurtulunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle selam değerli Memory Hackers üyeleri, bir konu hakkında danışmak istiyorum bu friend zone olayı hakkında. Bir insan neden friend zoneye atılır? Buradan nasıl kurtulunur? Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka çok basit seni friend zone atan birisini umursamicaksin.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
o kadar kolay olsa emin ol yapardım be kankam
Kolay... Sevdiğim kız bana sürekli arkadaşım olmak isterim ilk başrta seninle dedi. ben istemiyorum. dedim. Bir süre takıldık olmadı ayrıldık. Yüzüne bakmam mesela

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kolay... Sevdiğim kız bana sürekli arkadaşım olmak isterim ilk başrta seninle dedi. ben istemiyorum. dedim. Bir süre takıldık olmadı ayrıldık. Yüzüne bakmam mesela
benim için okadar kolay değil be reis okadar yaşanmışlığın üstüne yüzüne bile bakamamayı düşünmek garip geliyor

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kaçan kovalanır başka ne diyebilirim ki. Uzak durmak umursamamak dışlamaya çalışmak bunlar belki yardımcı olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
O nasıl oluyor knka acıklarmısın daha önce böyle bisey duymadım

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Erkekler genellikle kız arkadaşım olsun mantığıyla arkadaş olur, kızlarsa bu durumu tamamen etik dışı bulur. Olacağı varsa bile olmaz. O yüzden çok kafana takmadan, kendini üzmeden başkalarına yönel.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
benim için okadar kolay değil be reis okadar yaşanmışlığın üstüne yüzüne bile bakamamayı düşünmek garip geliyor
sen böyle yapamam edemem ettiğin sürece friend zoneda kalırsın. Selamını alma yüzüne bile bakma. En kötü olacak şey senle konuşmayı kesecektir. Kestiğinde hiç yoktan önün açılır...

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kurtulmak yok kanka. Sen sürekli ilgi veriyorsun o da seni bu ne de olsa hep yanımda olcak diyor. İlgiyi kes kapına gelecek

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Profilinde cinsiyetin yazmıyordu ama erkek olduğunu varsayarak söylüyorum: Kurtulmak için verebileceğim en önemli tavsiye niyetini baştan belli etmektir. Bir kızı gördün, etkilendin ve tanışmak istedin. Eğer normal arkadaş olmak istiyormuş gibi tanışırsan (sürekli espriler yapmak, çok kafa, eğlenceli çocuk havası vermek, dertleşmek vb.), kız muhtemelen bir süre sonra böyle bir arkadaşı kaybetmek istemeyecektir. Başta yaptığın hareketlerle, söylediklerinle kızdan etkilendiğini belli edersen ve eğer kız da senden etkilenmişse kısa süre sonra flörtleşmeye başlarsınız ardından da sevgili olursunuz.

Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
öncelikle selamlar değerli Memoryhacker üyeleri bir konu hakkında danışmak istiyorum bu friend zone olayı hakkında bi insan neden friend zone a atılır burdan nasıl kurtulunur yardımcı olabilicek varsa şimdiden teşekkür ederim
Friend zone, genellikle bir kişinin diğerine romantik olarak ilgi duyduğu ancak karşı tarafın sadece arkadaş olarak gördüğü bir durumdur. Friend zone'dan kurtulmak için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:

1. Açık olun: İlgilendiğinizi açıkça belirtin ve karşı tarafın da size karşı nasıl hissettiğini öğrenin. Belki de sadece sizinle arkadaş olmak istiyorlardır.
  2. Daha az görüşün: Eğer bir süre boyunca daha az görüşürseniz, karşı tarafın size karşı ilgisinin artabileceği bir şansınız olabilir.
  3. Kendinize odaklanın: Kendinize yatırım yapın, ilgi alanlarınızı keşfedin ve yeni hobiler edinin. Bu, hem kendinize hem de karşı tarafa daha çekici gelmenizi sağlayabilir.
  4. Başka birini bulun: Bu, elbette kolay bir seçenek değildir, ancak bazen biri sadece arkadaş olarak görmeye devam eder ve sizin için daha uygun bir kişi başka yerde olabilir.
Unutmayın, friend zone'dan kurtulmak her zaman mümkün değildir ve karşı tarafın duygularına saygı duymak önemlidir. Her zaman açık ve dürüst olmak en iyisidir ve karşı tarafın hislerine saygı göstermek önemlidir.

CHATGPT Tarafından hazırlanmıştır...

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yaşadım ya allah kahretsin 1 kere oldu o da yeni kızla 1 yıldır tanışıoz bana friendzone çekti ama haklı bana kız arkadaşını ayarla felan şeylerine girdim hakettim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
friendzone a giren birinin şansı yok gibi bir şey artık onu unutmalısın

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eğer halihazırda bir arkadaşından hoşlanmaya başladıysan friendzone olayından çıkmak biraz zorlaşıyor karşındaki kişinin hislerine bağlı olarak.
Friendzone yediysen sana bir şey hissetmeyen birini kendine aşık etmeye çalışmak bence kendin açısından gurur kırıcı bir durum tavsiye etmem ama...

Kafaya koydum diyorsan kızın hayatında yer etmeyi denemen gerekiyor (çok önemli) artık seninle olması normal sensiz geçirdiği zaman garip gelecek şekilde bir sürü aktivite yapmayı denemen, her zaman yanında olman gibi. Bu süreçte kızı zorlamaman ve sevgili baskısı yapmaman çok önemli, sonrasında özgüvenli şekilde artık sevgili aşamasına geçmeyi istediğini belli etmen gerekir. Kız'ın fikri değişmediyse onun hayatından uzaklaşacaksın (en zor kısım). Artık neredeyse günlük hayatında yerin olduğu için zamanla aynı aktivitelerden çok mutlu olmayacak, onu senin kadar anlayan ve yardımcı olan birinin olmadığını farkına varacak ve artık onun aklına geldiğinde arkadaşça duygular yerine sana özlem duyacak. Sonrasında sana geri dönmesini bekleyeceksin. Dönmeme ihtimali çoğu kişiyi bunu denemekten vazgeçirir ama unutma bir gün ölmek onun yanında sadece arkadaş olarak kalıp her gün ölmekten daha iyidir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Duygusal kızlara soğuk sıcak yapmak her zaman etki eder. Onun dışında karşındaki egoist bir kızsa biraz umursamaz takılmalısın tecrübeyle sabit fakat her insan farklı bir psikolojiye sahiptir bunu da unutmamakta fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...