o kadar kolay olsa emin ol yapardım be kankamkanka çok basit seni friend zone atan birisini umursamicaksin.
Kolay... Sevdiğim kız bana sürekli arkadaşım olmak isterim ilk başrta seninle dedi. ben istemiyorum. dedim. Bir süre takıldık olmadı ayrıldık. Yüzüne bakmam meselao kadar kolay olsa emin ol yapardım be kankam
benim için okadar kolay değil be reis okadar yaşanmışlığın üstüne yüzüne bile bakamamayı düşünmek garip geliyorKolay... Sevdiğim kız bana sürekli arkadaşım olmak isterim ilk başrta seninle dedi. ben istemiyorum. dedim. Bir süre takıldık olmadı ayrıldık. Yüzüne bakmam mesela
Her şey tamamen psikolojik. Kendine inanman lazım sadecebenim için okadar kolay değil be reis okadar yaşanmışlığın üstüne yüzüne bile bakamamayı düşünmek garip geliyor
sen böyle yapamam edemem ettiğin sürece friend zoneda kalırsın. Selamını alma yüzüne bile bakma. En kötü olacak şey senle konuşmayı kesecektir. Kestiğinde hiç yoktan önün açılır...benim için okadar kolay değil be reis okadar yaşanmışlığın üstüne yüzüne bile bakamamayı düşünmek garip geliyor
Friend zone, genellikle bir kişinin diğerine romantik olarak ilgi duyduğu ancak karşı tarafın sadece arkadaş olarak gördüğü bir durumdur. Friend zone'dan kurtulmak için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:öncelikle selamlar değerli Memoryhacker üyeleri bir konu hakkında danışmak istiyorum bu friend zone olayı hakkında bi insan neden friend zone a atılır burdan nasıl kurtulunur yardımcı olabilicek varsa şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?