Onaylı Üye
her telefonun işlevi aynı değildir.
Hayran Kaldım Sözlerine Çok Doğru Söylüyorsun KatılıyorumNe iş yaptığınıza göre değişir bu yorum. Eğer telefonu sadece ”Alo” demek için kullanıyorsanız 3310’da işinizi görecektir. İphone 14 Pro kullanıyorum ve dengi android telefonlarla ne kamerasını ne de işlemcisini kıyaslayabilirsiniz bence. Kimse boş yere açım demiyor emin olun. 70 yaşında sokakta ekmek parası için karton toplayan bi insanın ”Açım ama İphonesuz yapamam.” dediğini duyamazsınız. Sorun telefon tercihleri değil emin olun. Sorun 15 pro max kullanmak varken xiaomi’nin telefonunu kullanmak zorunda kaldıran düzende.
böyle cevap görmedim helal olsun konu kapatılmalı bence bu cevaba.Ne iş yaptığınıza göre değişir bu yorum. Eğer telefonu sadece ”Alo” demek için kullanıyorsanız 3310’da işinizi görecektir. İphone 14 Pro kullanıyorum ve dengi android telefonlarla ne kamerasını ne de işlemcisini kıyaslayabilirsiniz bence. Kimse boş yere açım demiyor emin olun. 70 yaşında sokakta ekmek parası için karton toplayan bi insanın ”Açım ama İphonesuz yapamam.” dediğini duyamazsınız. Sorun telefon tercihleri değil emin olun. Sorun 15 pro max kullanmak varken xiaomi’nin telefonunu kullanmak zorunda kaldıran düzende.