Instagram başkasının beğendiği şeyleri nasıl görebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben ios kullandığım için pek görmedim ama galiba aeroinsta denen uygulamayla öyle bir işlem yapılabiliyordu

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hesabı yada beğendigini tahmimn etigim postu beğenilerinden aşşa dogru onu aramak

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eskiden instagramın kendisinde bulunan sonradan kalkan bir özellik.
öncelikle bunu yapan ( yaptığını öne süren ücretli olduğu için deneyemedim) bir çok uygulama ve web sitesi mevcut
ancak ya kullanım için para istiyorlar yada bu işi size bedavaya teklif ederek öncelikle uygulamaya kendi instagram adresiniz ile bağlanmanızı istiyorlar ki bu durum bana pek de güvenilir gelmiyor sonuçta kim isterki 3. şahıslarla şifresini paylaşmak
Bunları göz önünde bulundurursak hedef kişinin instagram adresinin şifresini elde edip ayarlar kısmındaki beğenilenler kısmını incelemekten başka bir yok görünmüyor gibi ancak risk almayı severim derseniz 3. parti uygulamaları denemekten zarar gelmez.

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
İnstagram için analiz uygulamaları var ama güvenilir birini indirmen lazım yoksa çalınabilir başıma gelmişti.

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aeroİnsta eskiden böyle bir özelliği kapsıyordu. Hala var mı bilmiyorum deneyerek görebilirsin dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...