Instagram Beyaz Ekran Sorunu

Instagram Beyaz Ekran Sorunu

Instagram, sosyal medya platformudur. Bu platform ile ücretsiz olarak internet üzerinde fotoğraf ve videolar paylaşabilirsiniz. Uygulamaya yüklenen medyaları filtreleme özellikleri, Hashtag’ler ve coğrafi etiketler ile düzenleyebilir ve öne çıkmasını sağlayabilirsiniz. Gönderdiğiniz fotoğraf ve videoları herkese açık veya sadece takipçileriniz ile de paylaşmanıza olanak sağlar. Diğer kullanıcılar fotoğraf ve videolarınıza yorum yapabilir veya beğeni atabilirler.

Instagram Ücretli mi?​

Instagram, tamamen ücretsiz olarak kullanıma sunulan bir uygulamadır. Uygulama bazı kısımlarında reklam içermektedir.

Instagram Hangi Şirketin?​

Instagram, Meta Inc.’e ait bir şirkettir. Meta şirketi Facebook, WhatsApp ve Messenger gibi dünyanın en popüler platformlarına ev sahipliği yapan bir şirkettir.

Instagram kullanıcıları, gün içerisindeki ruh hallerini fotoğraf ile şekillendirip Instagram profillerine aktarmaktalar. Gün içerisinde yaptığı etkinlikleri takipçileri ile buluşturan Instagram kullanıcıları bazen can sıkıcı hatalar ile karşılaşabilmekteler.

Bu can sıkıcı hatalardan birisi de "Instagram Beyaz Ekran Sorunu". Bu tarz hatalar benim ve arkadaşlarımın başına geldi ve bu sorunu hemen araştırmaya başladık. Bu gibi sorunlarda panik yapmaya gerek yok çünkü Instagram Beyaz Ekran Sorunu tarzı sorunların çözümü genelde kolaydır.

Android Instagram Beyaz Ekran Sorunu nasıl çözülür?​

• Öncelikle Google Play Store üzerinden Instagram uygulamasının sayfasına giriş yapın ve uygulamanız güncel mi diye kontrol edin. "Güncelle" butonu çıkıyor ise hemen güncelleme yapın.
  • Telefonumuzda bu soruna neden olabilecek herhangi bir virüs veya zararlı bir yazılım olabilir.
  • Telefonumuzun internet bağlantısını değiştirmeyi deneyin. Mobil veriden bağlanıyorsanız Wifi'yi deneyin. Eğer Wifi ağına bağlıysanız da o an mobil veriden tekrar bağlanmayı deneyin.
Yukarıda yer alan çözüm yollarını denediğiniz halde sorun halen devam ediyorsa;

Telefonunuzdan ayarlar> uygulamalar> TÜMÜ kısmına ulaşarak Instagram uygulamasını bulun. Ardından “önbellek ve verileri temizleme” işlemlerini sırası ile yapın. (Not: Bu işlemi yaptıktan sonra Instagram oturumunuz kapanacaktır, daha sonra tekrar giriş yapabilirsiniz.)

iPhone Instagram Beyaz Ekran Sorunu nasıl çözülür?​

• Instagram uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol edin.
  • İnternet bağlantınızın dns ayarlarını değiştirmeyi deneyin. Google DNS'leri bu konuda yardımcınız olacaktır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sürekli başıma geliyordu yararlı bilgiler var sorunumu çözdüm teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Genelde hep siyah kullanırım beyaz gözümü alıyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arada sırada bendede oluyor siliyorum tekrar yüklüyorum sonra telefonu kapatıp açıyorum düzeliyor ama bu bilgilerin verilmesi güzel olmuş birdaha olursa kullanacagım. teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
tüm arkadaşlarıma sordum hiçbiri bilmiyordu sayenizde yaptım teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Uygulamanın verilerini silersen düzeliyor

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aynısını tam 5 kere yaşadım, önce uygulama ayarlarına girip programı durdurup çerezlerini siliyoruz, daha sonra programın kendisini kaldırıyoruz. Tekrar yükledikten sonra herşey normale dönüyor, bu hatayı da neden veriyor onu hiç anlamıyorum.

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Güncellemeyi yaparsak kalkıyor diye biliyorum beyaz ekran sorunu

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Genellikle güncellemeden sonra oluyor

Üye
3 HİZMET YILI
bende arada bi oluyo hala sılıp tekrar yukleyınce duzelıyodu buda guzel bır yontem teşekkürler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu güncelleme olayı çok fazla olmaya başladı her uygulama haftada 1 güncelleme atıyor valla işimiz var he.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ayarlardan tema değiştir modunu bulup siyah veya beyaz a çevirve bilirsin kişinin göz zevkine göre

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sildim yukledim yine duzelmedi kafayi yiyecektim

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
şu an bu sorunu yaşamıyorum ama geçmişte başıma gelmişti tekrar olursa ne yapacağımı biliyorum artık

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ben verileri silmistim basima gelirse uygularim bunu yrarli bir paylaşim teşekkurler

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
coğu sorun güncelleme den oluyr zaten ama konu faydalı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
öyle bi sıkıntı aero instada hiç yaşamadım normal insta kullanmayıda mantıklı bulmuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aynı sorun bende oluyordu faydalı olmuş.