Instagram Hesabımdaki Şifre Eski Telefonuma Gidiyor

• Moderatör
Instagram hesabımdaki şifre eski telefona gidiyor.jpg

Instagram'a kayıtlı telefon numaramı değiştirdim, şifre eski telefon numarama gidiyor ne yapmalıyım tarzı soruyu internetin birçok yerinde gördük. Herkese cevap olması için bu konuyu hazırlama gereği hissettik. Bu sayede de konunun herkese cevap olacağını düşünüyoruz. Instagram'da yer alan iki faktörlü kimlik doğrulama özelliği ile Instagram hesabınıza giriş yaparken telefon numaranıza bir SMS gelir ve bu SMS'de ki kod ile giriş yapabilirsiniz. Ancak elinizden olmayan nedenlerden veya telefon numaranızı değiştirmenizin ardından bu SMS koduna ulaşamayabilirsiniz.

Sosyal medya hesapları arasında en yaygın olanı Instagram uygulamasıdır. Dünya üzerinde birçok kullanıcısı olduğu için Instagram hesap güvenliklerini de üst seviyede tutmaktadır. Instagram da ilk hesap açma işlemi yaptığınızda Instagram sizden telefon numaranızı ister ve telefon numaranıza bir onay mesajı gönderir. Bu onay mesajındaki kodu Instagram da ki alana girdiğinizde hesabınız onaylanır kullanıma açılır. Bu şekilde hesabınıza sadece kendiniz girmiş olursunuz ve Instagram başka kişilerin sizin üyeliğinize giriş yapmasını engellemiş. Ancak telefon numaranız değiştiği zaman yeni bir telefon numarasıyla hesabınıza giriş yapmakta sorun yaşarsınız. Instagram telefon numaram değişti, giremiyorum sorununun çözümü ise çok pratik ve kolaydır. Sadece birkaç adımla tekrardan Instagram hesabınıza erişebileceksiniz.

Instagram Telefon Numaramı Değiştirdim Giriş Yapamıyorum (Çözüm)

• Öncelikle Instagram hesabınıza bilgisayarınızdan giriş yapmamalısınız. Instagram'ın yardım sayfasını açmalısınız.
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    . Bu linki açtığınız zaman karşınıza bir ekran çıkacak ve Instagram hesabım donduruldu yazacak. Burada hayır seçeneğini işaretlemeniz gerekir.
  • Ardından karşınıza bir ekran çıkacak ve burada istenilen bilgileri girmeniz gereklidir. Instagram'a kayıt olurken kullandığınız ve halen erişebildiğiniz mailinizi yazmanız gerekir. Daha sonra mailinize Instagram tarafından bir kod gönderecektir. Bazen ülke kısmında Türkiye çıkmayabiliyor, başka tarayıcıdan deneyin. Başka tarayıcıdan deneyince sorununuz çözülecektir.
  • Gelen bu kod ile yüzünüzün görüneceği şekilde bir resim çekerek Instagram'a göndermeniz gerekiyor. Bundan sonra Instagram size 72 saat içerisinde sekiz haneden oluşan şifre gönderir ve siz telefon üzerinden Instagram'a giriş yaptığınızda onay kısmında sizden istenen şifre ile Instagram'dan gelen bu şifreyi girdiğinizde hesabınız açılır.
  • Daha sonra ayarlar bölümüne girerek telefonunuzdan değiştirip Instagram'a eskisi gibi giriş yapabilirsiniz. Bu işlemler ile Instagram da telefon numarası değiştirme, Instagram telefon numarası güncelleme, Instagram SMS eski telefonuma geliyor gibi sorunlarınıza çözüm bulabileceksiniz.
Daha fazla haber ve rehber için kategoriyi takip et özelliğini kullanabilirsiniz :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
E-posta ile şifre sıfırlama
Telefon Numarası ile şifre sıfırlama

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tüm arkadaşlarıma sordum hiçbiri bilmiyordu sayenizde yaptım teşekkürler

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hesabını kaybedenler için güzel paylaşım teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Nasıl yaptın hocam söyleyebilir misin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Farklı yöntem deneyebilirsin e posta vs gibi

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bu instagram muhabbeti beni o kadar geriyor ki, mesela arkadaşımın instagram hesabı defalarca çalındı, kendisi de defalarca yeni hesap açtı. Her seferinde telefonu falan değiştiriyorlar, maili değiştiriyorlar bunu nasıl yaptıklarına hiç anlam veremiyorum. Arkadaşımın tek yaptığı bilgisayarda Photoshop ve exel kullanmak.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
cidden büyük bir sorun bilgi için çok teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu sorunu yaşadım önce desteğe başvurdum hesabın size kayıltı olduğunu anlamamız için fotoğraf istediler bir kağıt alıp üzerine kod yazdırdılar daha sonra şifreyi bildiğimi söylememe rağmen telefon değiştirmek için yazdığımı söyledim ama yinede dinlemediler. Sonuç fotoğraflar uyuşmuyor dediler ve değiştirmediler garip bir destek ekibi var.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bak global dünyada en etkili post olabilir. sitede herkes en az 1 kere yaşamıştır.:thinkie:

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Lisede cok ugrastim bununla olmayinca yeni hesap acmistim. Ah bee

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Eski hesabimda bu sorunu yaşiyordum cöok tesekkurler

wosmnn