Instagram bot takipçi beğenme ve yorum nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Direkt konuya giriş yapacağım, ben meslek lisesinde okuyorum. Bizim bir arkadaşımız vardı, bu Instagram bot takipçi satıyordu. Bunların arasında beğenme ve yorumda vardı, bunları nasıl yapıyor? Bunu neden soruyorum çünkü arkadaş okulun 2. ayında öğrenmişti bu işleri ve 2 ayda 10 bin lira gibi ciddi bir miktar kazandı. Bu yüzden öğrenmek istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kendine ait site panel kuracaksın ve 1000 lerce kişinin siteye girmesini (sahte bir Instagram hesap bilgileriyle) sağlayacaksın. Ardırdan orada biriken hesapları "örnek: Ahmet_22 adlı kullanıcı 2000 takipçi satın aldı" ardından 2000 bot takipçiyi o kullanıcıya takip etmesi için bir sistem oluşturcaksın. Veya bot Instagram hesabı basan uygulama yapıp ya da satın alacaksın bu şekilde yapabilirsin. Ama önce maliyetleri olacak haberin olsun ya da işi komisyon kısmınıda dökebilirsin. Örneğin: Kraltakipci. Çom sitesinde 10 TL'ye 1000 takipçi var diyelim adamlara diycen işte 1000 takipçi 20 TL 10 TL'si de sende kar bu mantıklada kazanç sağlayabilirsin bende bu sektördeyim en son verdiğim örnekle bayağı bir para kazandım damlaya damlaya göl oluyor :D

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Takipçi kasma siteleri var ordan mesela 100 tlye atıyosa 10k takipçiyi 50tlye satın alıyodur öyle öyle kazanıyodur.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
kanka ilan aralarında titok beğeni telegram üye tabi bunlar bot fakat nasıl yapıyor

hangi siteler bunlar
Azıcık araştırırsan hatta araştırmana gerek bile yok googleye instagram takipçi yazarsan karşına tonlarca bot sitesi çıkıyor.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Knk bu işler şöyle dönüyor insanlar fake hesaplarını sana veriyorlar o hesaplardan satın alan kişileri takip ediyorsun falan

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tam anlamadım biraz daha açarmısın cevabı
Şöyle anlatayım knk sen bir fake hesap açtın senin gibi 1m insanda açıp bot basmak istedielr senin hesapları bot olarak kullanıyor farketmiş sindir eğer bot attığında nickler saçma sapan oluyor. Yani insanlar yapıyor o nickleri sallıyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Biz kendimiz panel bulmuştuk, bi 157 lira yatırıp güzel bir panel yapmıştık. Biz de fena para kaldırmadık aslında. Bunu bedavaya söyleyemem şu an bir site üzerinden yapıyorum. Hala devam ediyor.

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
İnan Tamamen Herşeyi Kendine Ait Bir Smm Panel Yapmak Sana 10k dan daha fazlaya patlar

kanka ilan aralarında titok beğeni telegram üye tabi bunlar bot fakat nasıl yapıyor

hangi siteler bunlar
1. dediğin şey sadece smm panel de mevcuttur egemenulaşın dediği sistemde öyle bir olay yok malesef.

tam anlamadım biraz daha açarmısın cevabı
sherdanos ve egemenin dediği olay havuz sistemidir ve bence boş bir sistem en sağlıklısı smm paneldir.

Üye
3 HİZMET YILI
bunu bende merak edıyorrdum ssayende ogrendım tesekkuyr ederım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İnan Tamamen Herşeyi Kendine Ait Bir Smm Panel Yapmak Sana 10k dan daha fazlaya patlar

1. dediğin şey sadece smm panel de mevcuttur egemenulaşın dediği sistemde öyle bir olay yok malesef.

sherdanos ve egemenin dediği olay havuz sistemidir ve bence boş bir sistem en sağlıklısı smm paneldir.
bu smm panel tam olarak nedir

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Direkt konuya giriş yapacağım, ben meslek lisesinde okuyorum. Bizim bir arkadaşımız vardı, bu Instagram bot takipçi satıyordu. Bunların arasında beğenme ve yorumda vardı, bunları nasıl yapıyor? Bunu neden soruyorum çünkü arkadaş okulun 2. ayında öğrenmişti bu işleri ve 2 ayda 10 bin lira gibi ciddi bir miktar kazandı. Bu yüzden öğrenmek istiyorum.
büyük ithimal ile yaptığı iş sitelerden 2 3 liraya 1k bot alıp 10 15 20 liraya satması ve bu işte biraz yoğunluk var reklam tarzı şeyler yaptırırsan. :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
reklam olanlara dokunma bence cogu fake oluyor
Post automatically merged:

domainlerine falan bak en uzun süreli hangisi daha güvenilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
onla ilgili internet sayfaları var fakat instagram hesabından başkalarınıda takip ettiriyo

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İnstagram’da beğeni, takipçi ve yorum satarak para kazanmak için yapmanız gerekenler altyapısı yapılı olan bir siteden takipçi alarak aynı takipçileri başka bir hesaba daha yüksek miktarlara satmaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka yanlış bilgiye karşın youtubede site kodlama veya açma var iyi günler

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
instagram hile yazdığında zaten çıkıyor insta takipcim diye bi sitede ucuz 3 tl 5 tl falan fiyatları hemen hemen ama hepsi yabancı takipci türk takipcilerde var

Üye
3 HİZMET YILI
kanka internette bazı siteler var ama artık eskisi gibi ücretsiz değil belli fiyata bir bütün paket olarak satıyorlar ve takipçi sayısına göre değişiyor ama çokta güvenli değil hem parandan hemde hesabından olabilirsin 25 takipçi dene sürüü olarak ücretsiz veren siteler var ama 10 dakika sayfa açık şekilde beklmek zorundasın onun dışında ücretsiz takipçi beğenme ve yorum bulmak çok zorlaştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...