Instagram bot takipçi beğenme ve yorum nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Vallaha bu konu ılgı alanım dısında kaldı ya

no more pain
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
belli bir fiyat karşılığında oluyor ama güvenilir değil

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
knk garanti takipçi istiyosan beğeni istiyosan bi kere bir ücret koyacan ortaya öyle bu devirde kimse kimseye ucuz bişey vermez veya beleş en iyisi parayı bas öyle hallet işini sağlama al işini garantiye al

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
takipçi satan siteler var ancak 365 gün güvenilir bulman lazım ve dğşmemesi lazım 10 15 tşye atarsın güzel tkaipçi

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
smm paneli kurup üye havuzu oluşturmn gerek bu şekilde istediğin herşeyi yaptırabilirsin onlara

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bence hiç bulaşmayın sonra saçma sapan insanları takip ediyor saçma sapan fotoğrafları beğeniyorsunuz

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Direkt konuya giriş yapacağım, ben meslek lisesinde okuyorum. Bizim bir arkadaşımız vardı, bu Instagram bot takipçi satıyordu. Bunların arasında beğenme ve yorumda vardı, bunları nasıl yapıyor? Bunu neden soruyorum çünkü arkadaş okulun 2. ayında öğrenmişti bu işleri ve 2 ayda 10 bin lira gibi ciddi bir miktar kazandı. Bu yüzden öğrenmek istiyorum.
Kardeşim bu adamların büyük wp grupları var. Satın alım yapan kişilerin hesaplarını gruplarda paylaşıyorlar. Takip eden herkesede cüzii bir miktar ücret veriyor cezbetmek için. Sistem böyle yürüyor diye biliyorum ben.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Direkt konuya giriş yapacağım, ben meslek lisesinde okuyorum. Bizim bir arkadaşımız vardı, bu Instagram bot takipçi satıyordu. Bunların arasında beğenme ve yorumda vardı, bunları nasıl yapıyor? Bunu neden soruyorum çünkü arkadaş okulun 2. ayında öğrenmişti bu işleri ve 2 ayda 10 bin lira gibi ciddi bir miktar kazandı. Bu yüzden öğrenmek istiyorum.
Hocam çoğu nasıl yapıldını bilmiyor rusyadan ruble bazından ucuza alıp satıyorlar rusyada 1k takipçi 1tl trde 5tl gibi düşünebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...