Onaylı Üye
kanka ilan aralarında titok beğeni telegram üye tabi bunlar bot fakat nasıl yapıyorTakipçi kasma siteleri var ordan mesela 100 tlye atıyosa 10k takipçiyi 50tlye satın alıyodur öyle öyle kazanıyodur.
hangi siteler bunlarTakipçi kasma siteleri var ordan mesela 100 tlye atıyosa 10k takipçiyi 50tlye satın alıyodur öyle öyle kazanıyodur.
Azıcık araştırırsan hatta araştırmana gerek bile yok googleye instagram takipçi yazarsan karşına tonlarca bot sitesi çıkıyor.kanka ilan aralarında titok beğeni telegram üye tabi bunlar bot fakat nasıl yapıyor
hangi siteler bunlar
hmm fakat ben biraz baktm yani 500 takipçi 20 lira sitelerde bu adam 5 liraya satıoAzıcık araştırırsan hatta araştırmana gerek bile yok googleye instagram takipçi yazarsan karşına tonlarca bot sitesi çıkıyor.
tam anlamadım biraz daha açarmısın cevabıKnk bu işler şöyle dönüyor insanlar fake hesaplarını sana veriyorlar o hesaplardan satın alan kişileri takip ediyorsun falan
Şöyle anlatayım knk sen bir fake hesap açtın senin gibi 1m insanda açıp bot basmak istedielr senin hesapları bot olarak kullanıyor farketmiş sindir eğer bot attığında nickler saçma sapan oluyor. Yani insanlar yapıyor o nickleri sallıyorlar.tam anlamadım biraz daha açarmısın cevabı
1. dediğin şey sadece smm panel de mevcuttur egemenulaşın dediği sistemde öyle bir olay yok malesef.kanka ilan aralarında titok beğeni telegram üye tabi bunlar bot fakat nasıl yapıyor
hangi siteler bunlar
sherdanos ve egemenin dediği olay havuz sistemidir ve bence boş bir sistem en sağlıklısı smm paneldir.tam anlamadım biraz daha açarmısın cevabı
bu smm panel tam olarak nedirİnan Tamamen Herşeyi Kendine Ait Bir Smm Panel Yapmak Sana 10k dan daha fazlaya patlar
1. dediğin şey sadece smm panel de mevcuttur egemenulaşın dediği sistemde öyle bir olay yok malesef.
sherdanos ve egemenin dediği olay havuz sistemidir ve bence boş bir sistem en sağlıklısı smm paneldir.
büyük ithimal ile yaptığı iş sitelerden 2 3 liraya 1k bot alıp 10 15 20 liraya satması ve bu işte biraz yoğunluk var reklam tarzı şeyler yaptırırsan.Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Direkt konuya giriş yapacağım, ben meslek lisesinde okuyorum. Bizim bir arkadaşımız vardı, bu Instagram bot takipçi satıyordu. Bunların arasında beğenme ve yorumda vardı, bunları nasıl yapıyor? Bunu neden soruyorum çünkü arkadaş okulun 2. ayında öğrenmişti bu işleri ve 2 ayda 10 bin lira gibi ciddi bir miktar kazandı. Bu yüzden öğrenmek istiyorum.
kanka yanlış bilgiye karşın youtubede site kodlama veya açma var iyi günlerMerhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Direkt konuya giriş yapacağım, ben meslek lisesinde okuyorum. Bizim bir arkadaşımız vardı, bu Instagram bot takipçi satıyordu. Bunların arasında beğenme ve yorumda vardı, bunları nasıl yapıyor? Bunu neden soruyorum çünkü arkadaş okulun 2. ayında öğrenmişti bu işleri ve 2 ayda 10 bin lira gibi ciddi bir miktar kazandı. Bu yüzden öğrenmek istiyorum.
kanka internette bazı siteler var ama artık eskisi gibi ücretsiz değil belli fiyata bir bütün paket olarak satıyorlar ve takipçi sayısına göre değişiyor ama çokta güvenli değil hem parandan hemde hesabından olabilirsin 25 takipçi dene sürüü olarak ücretsiz veren siteler var ama 10 dakika sayfa açık şekilde beklmek zorundasın onun dışında ücretsiz takipçi beğenme ve yorum bulmak çok zorlaştıMerhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Direkt konuya giriş yapacağım, ben meslek lisesinde okuyorum. Bizim bir arkadaşımız vardı, bu Instagram bot takipçi satıyordu. Bunların arasında beğenme ve yorumda vardı, bunları nasıl yapıyor? Bunu neden soruyorum çünkü arkadaş okulun 2. ayında öğrenmişti bu işleri ve 2 ayda 10 bin lira gibi ciddi bir miktar kazandı. Bu yüzden öğrenmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?