Remember remember the 5th of november
Uzman Üye
Bildiğiniz bunu kolayca yapan bir yazılım falan var mı çünkü herkes herkesin hesabını çalıyor baya bunun hakkında hikayeler falan görüyorum, bunun en kolay yolu nedir?
Merhabalar;Bildiğiniz bunu kolayca yapan bir yazılım falan var mı çünkü herkes herkesin hesabını çalıyor baya bunun hakkında hikayeler falan görüyorum, bunun en kolay yolu nedir?
yo var ,fake script hazırlayarak kaç kişi patlattım.Merhabalar;
İnstagram Patlatmak,Çalmak diye bir şey yoktur. Sadece telif haklarından,uygunsuz paylaşımlardan,Başka bir kullanıcıyı taklit etmekden şikayet ettiğin zaman hesap kapatılır. İnstagramın güvenliği çok yüksek düzeydedir.Bu kendilerini hacker olarak gösterenler bunları yaparak instagram hesaplarını kapatıyorlar.Bunlardan en çoğu ise Başka bir kullanıcıyı taklit etmek nedeniye kapatılıyor.![]()
Brom pcye twden veya başka uygulamalardan keylog attıktan sonra Geçmiş Olsun değil insta kayıtlıysa kredi kartını bile çalarlarBildiğiniz bunu kolayca yapan bir yazılım falan var mı çünkü herkes herkesin hesabını çalıyor baya bunun hakkında hikayeler falan görüyorum, bunun en kolay yolu nedir?