Instagram çift doğrulama koduna erişilmeyen hesabı kurtarmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba dostlar sizlerden yardımınızı bekliyorum, öncelikle konuyu uzun uzun açıklayacağım:

İlk olarak bunalıma girdiğim bir dönem Instagram'ı kapatma kararı aldım ve geçici olarak dondurdum. Dondururken telefon numaramı kaldırdım, mail hesabımı kaldırdım ama çift doğrulamayı kaldırmayı unuttum.

Daha sonra 7 ay sonra kendime geldim ve sosyal dünyaya geri dönme kararı aldım. Kullanıcı adımı şifremi bir girdim, çift doğrulama kodu istiyor lakin ben kendimle birlikte her şeye sıfırladığımdan dolayı çift doğrulama kodları silinmişti.

Yardım destek aldım, mail adresi yazdım. İşte bana bir kod verdiler, bunu bir kağıt kaleme yaz dediler, fotoğrafı çek at dediler. Yaptım, gönderdim. İlk başta ben olduğuma inanmadılar :) Çünkü saç sakal çok uzamıştı. Tekrar attım, bu sefer kabul ettiler. Sonra bana bir mail geldi, o mailde sen Beşiktaş forması giymişsin. Orada Adidas'ı etiketlemişsin o yüzden hesabını kapattık. Bu Instagram'ın kendi mailinden geldi. Peki hesap kapandıysa ben şifrem ve kullanıcı adımla nasıl girebiliyorum? Çift doğrulamaya atıyor beni, böyle bir hesap yok diyebilir mesela. Ben de her şeyi sildim.

Şimdi sizlerden ricam çift doğrulama kodunu nasıl kırabilirim veya Instagram hesabımı tekrar nasıl alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Çift doğrulama kodunu kırmak gibi bir durum söz konusu değil dostum, BruteForce gibi bir yöntem falanda iş yapmaz. Bana kalırsa yeni bir mail yaz ancak hesabı "kendinin kapattığından" bahsetme hesabın "çalındığını ve geri almak" istediğini söyle o zaman işler daha kolay olacaktır ayrıca başka bir instagram hesabından kendi hesabının profilinin gözüküp gözükmediğine bak gözüküyor ise hesap hala açıktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kanka eğer hesabın sende olmadığını işlemleri senin değil başkasının yaptığını mail olarak söyler ve yardım istersen alma şansın var ama eğer hesap duruyorsa hesabı kapattırıp kendine yeni hesap açman da mantıklı olacaktır.

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
rdim. İlk başta ben olduğuma inanmadılar :) Çünkü saç sakal çok uzamıştı. Tekrar attım, bu sefer kabul ettiler. Sonra bana bir mail geldi, o mailde sen Beşiktaş forması giymişsin. Orad
Merhaba dostlar sizlerden yardımınızı bekliyorum, öncelikle konuyu uzun uzun açıklayacağım:

İlk olarak bunalıma girdiğim bir dönem Instagram'ı kapatma kararı aldım ve geçici olarak dondurdum. Dondururken telefon numaramı kaldırdım, mail hesabımı kaldırdım ama çift doğrulamayı kaldırmayı unuttum.

Daha sonra 7 ay sonra kendime geldim ve sosyal dünyaya geri dönme kararı aldım. Kullanıcı adımı şifremi bir girdim, çift doğrulama kodu istiyor lakin ben kendimle birlikte her şeye sıfırladığımdan dolayı çift doğrulama kodları silinmişti.

Yardım destek aldım, mail adresi yazdım. İşte bana bir kod verdiler, bunu bir kağıt kaleme yaz dediler, fotoğrafı çek at dediler. Yaptım, gönderdim. İlk başta ben olduğuma inanmadılar :) Çünkü saç sakal çok uzamıştı. Tekrar attım, bu sefer kabul ettiler. Sonra bana bir mail geldi, o mailde sen Beşiktaş forması giymişsin. Orada Adidas'ı etiketlemişsin o yüzden hesabını kapattık. Bu Instagram'ın kendi mailinden geldi. Peki hesap kapandıysa ben şifrem ve kullanıcı adımla nasıl girebiliyorum? Çift doğrulamaya atıyor beni, böyle bir hesap yok diyebilir mesela. Ben de her şeyi sildim.

Şimdi sizlerden ricam çift doğrulama kodunu nasıl kırabilirim veya Instagram hesabımı tekrar nasıl alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
hocam hesabında kendine ait bir fotoğrafın yoksa veya hesabın kurucu mailini bilmiyorsan geçmiş olsun diyelim sana.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
desteğe yazıp tc kimlik fotorafını falan istiyolar eğer hesabında fotoğraf yoksa imkansız

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kimlik Bilgisi İle 24 Saatte Alabilirsin !

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
supporta ticket at belki hesapta yüzünün fotoğrafı falan varsa öyle geri alınıyor diye biliyorum

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Destekle iletişime geçip hesabın senin olduğunu kanıtlaman lazım knk başka çaresi yok gibi görünüyor

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
çift doğrulama kodu bence gereksiz bişey en iyisai face id getirsin instagram hesap çalınma kaybedilme fln hep düzelir bence

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
benim de bu şekilde hesabım gitti yolunu bulursanız beni de uyandırın....

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

hesabın senin oludğunu kanıtlarsan belki geri alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...