Düzenli Fotoğraf Bot Takiçi Reklam Gibi Şeyler Lazım.arkadaşlar şimdiden söyleyeyim olamassın diyenler şimdiden konudan çıksın
Arkadaşlar internette ünlü olmak için illa kız olup yarı çıplak fotoğraflar atıp yaşlı dayıları mı kandırmak gerekir açıkcası ben bir çok yöntem denedim, gündem diyecekseniz
HESABA 0 DAN BAŞLIYORUM o yüzden 0 takipçili yeni açılmış bir hesap olarak söyleyin
mantıklıda sonu kötü olur linç time ekibi gelirseKara mizah adı altında Allah'a ve milli değerlere sövüp çabucak büyüyebilirsin.
ilk etapta kendine bir konu sececen ve okunuya yoğunlaşacan o sectiğin konu ile ilgili sayfalardaki insaları gt yönetimi ile kendini takip etiricen 15k geldiğinde yavaş yavaş gt yaptıklarını çıkar zaten 15k çok beğeni alacağı ve sectiğin konuyuya yönelik insanları takipleştiğinden keşfete düşücek ondan sonrası 1 tık daha kolayarkadaşlar şimdiden söyleyeyim olamassın diyenler şimdiden konudan çıksın
Arkadaşlar internette ünlü olmak için illa kız olup yarı çıplak fotoğraflar atıp yaşlı dayıları mı kandırmak gerekir açıkcası ben bir çok yöntem denedim, gündem diyecekseniz
HESABA 0 DAN BAŞLIYORUM o yüzden 0 takipçili yeni açılmış bir hesap olarak söyleyin
arkadaş sıfırdan başlıycak ve falza bir biligisi de yok gibi pek fazla birşey değişmezreklam yapabilirsin belirli yerlerde instagram hesabını
gt olayı baya zahmetli sıkıntı yani, az bir miktar para ile belli bir seviye takipçi yapıp balon görünüm ile gerçek takipçiler edinilebilir .Öncelikle Ne Paylaşıyorsan Sağlam Şeyler Paylaşıcan Reklam Yaptırıcan Eğer Yaptıramıyorsan GT Yapıcan Sonra Hepsini Takipten Çıkıcan Böyle Böyle Yükselecen Zahmetli Bir İş
ya eski hesap 10kydı güzel bir mizah sayfasıydı satmıştım ah benim salak kafam ama o zamanlar biraz bot basmıştım bide arkın sayfası vardı o da reklam yapıyorduilk etapta kendine bir konu sececen ve okunuya yoğunlaşacan o sectiğin konu ile ilgili sayfalardaki insaları gt yönetimi ile kendini takip etiricen 15k geldiğinde yavaş yavaş gt yaptıklarını çıkar zaten 15k çok beğeni alacağı ve sectiğin konuyuya yönelik insanları takipleştiğinden keşfete düşücek ondan sonrası 1 tık daha kolay
Post automatically merged:
arkadaş sıfırdan başlıycak ve falza bir biligisi de yok gibi pek fazla birşey değişmez
ya eskiden bi uygulama vardı keşke silmez olaydım 1 haftada 3k takipçi almıştım gt uygulaması gibi bişeydi şimdi bulamıyomtakipçi satın alacaksın düzenli olarak post atıcaksın