İnstagram da nasıl ünlü olunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaşlar şimdiden söyleyeyim olamassın diyenler şimdiden konudan çıksın
Arkadaşlar internette ünlü olmak için illa kız olup yarı çıplak fotoğraflar atıp yaşlı dayıları mı kandırmak gerekir açıkcası ben bir çok yöntem denedim, gündem diyecekseniz
HESABA 0 DAN BAŞLIYORUM o yüzden 0 takipçili yeni açılmış bir hesap olarak söyleyin
Düzenli Fotoğraf Bot Takiçi Reklam Gibi Şeyler Lazım.

Üye
5 HİZMET YILI
bence ünlü olmak için biraz reklam şart önce birkaç video atsonea bir sayfaya da reklam ver ünlüsün.
hayırlı forumlar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bide herkezi takip et onlarda geri dönüş yapıyor eninde sonunda

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar şimdiden söyleyeyim olamassın diyenler şimdiden konudan çıksın
Arkadaşlar internette ünlü olmak için illa kız olup yarı çıplak fotoğraflar atıp yaşlı dayıları mı kandırmak gerekir açıkcası ben bir çok yöntem denedim, gündem diyecekseniz
HESABA 0 DAN BAŞLIYORUM o yüzden 0 takipçili yeni açılmış bir hesap olarak söyleyin
ilk etapta kendine bir konu sececen ve okunuya yoğunlaşacan o sectiğin konu ile ilgili sayfalardaki insaları gt yönetimi ile kendini takip etiricen 15k geldiğinde yavaş yavaş gt yaptıklarını çıkar zaten 15k çok beğeni alacağı ve sectiğin konuyuya yönelik insanları takipleştiğinden keşfete düşücek ondan sonrası 1 tık daha kolay
Post automatically merged:

reklam yapabilirsin belirli yerlerde instagram hesabını
arkadaş sıfırdan başlıycak ve falza bir biligisi de yok gibi pek fazla birşey değişmez

Son düzenleme:
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Öncelikle Ne Paylaşıyorsan Sağlam Şeyler Paylaşıcan Reklam Yaptırıcan Eğer Yaptıramıyorsan GT Yapıcan Sonra Hepsini Takipten Çıkıcan Böyle Böyle Yükselecen Zahmetli Bir İş

Üye
5 HİZMET YILI
sadece ünlü mü olamk istiyorsun yoksa youtuber falan mı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Öncelikle Ne Paylaşıyorsan Sağlam Şeyler Paylaşıcan Reklam Yaptırıcan Eğer Yaptıramıyorsan GT Yapıcan Sonra Hepsini Takipten Çıkıcan Böyle Böyle Yükselecen Zahmetli Bir İş
gt olayı baya zahmetli sıkıntı yani, az bir miktar para ile belli bir seviye takipçi yapıp balon görünüm ile gerçek takipçiler edinilebilir .

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
ilk etapta kendine bir konu sececen ve okunuya yoğunlaşacan o sectiğin konu ile ilgili sayfalardaki insaları gt yönetimi ile kendini takip etiricen 15k geldiğinde yavaş yavaş gt yaptıklarını çıkar zaten 15k çok beğeni alacağı ve sectiğin konuyuya yönelik insanları takipleştiğinden keşfete düşücek ondan sonrası 1 tık daha kolay
Post automatically merged:

arkadaş sıfırdan başlıycak ve falza bir biligisi de yok gibi pek fazla birşey değişmez
ya eski hesap 10kydı güzel bir mizah sayfasıydı satmıştım ah benim salak kafam ama o zamanlar biraz bot basmıştım bide arkın sayfası vardı o da reklam yapıyordu

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
takipçi satın alacaksın düzenli olarak post atıcaksın

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
1- Büyük sayfalara reklam vermek (clickbait olarak.)
2- Kaliteli has ve öz şeyler paylaşmak (hedefin sayfa mı yoksa kişisel hesap mı bilmiyorum.)
3- En azından 3-4 tane ünlü tanıdığının olması lazım.
4- Kendini unutturmamalısın, eğer mizah sayfası isen günlük 3 kişisel profil ise haftalık 1 resim atmalısın.
Aklımdakiler bunlar bro.

Unqown
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çalıntı içerik vs paylaşmayacaksın emeğinin karşılığını alırsın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim takipçi kasıcam diyosan kendi kullandığım bi yöntemi anlatabilirim . Şimdi örnek ünlü birinin hesabına gidip örnek reynmen , AMG gibi sayfalarının son gönderilerini açıp beğenilerden saat başı 70 kişi filan takip et. hee 70 den fazla takip etme derim fazla kişi takip ettiğin için bu sefer takip etme banı yiyebilirsin aklında bulunsun :) 1 Saatte 70 kişi takiple ban yemezsin . işte her saat takip et 70 filan alarm kur yada bi bot yaz. bide autofallowers diye bi uygulama var anasayafadaki gönderileri beğeniyo anlık onun gibi bişi bul bide . sen karşı tarafı beğenip takip ettikçe onlar geri dönerler sen merak etme .otomatik takipden çıkmada kullanırsan iyi olur. ben böyle 3 hafta civarı 6 k kastım . takipçi hilelerine felan girme derim hesabını yürütürler hadi kolay gele :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
fallower asistans kullan ama sakın surveymonkey sitelerine girme hesabın çalınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...