1. Sorunun cevabını bilmiyorum
2. soru evet birinin fotosunu izinsiz olarak kullanırsan dava açma hakkı vardır. Ve üstüne fake hesap olarak kullanacaksın bu ayrı kötü
3. bu soru hakkında da fikrim yok
1. Sorunun cevabını bilmiyorum
2. soru evet birinin fotosunu izinsiz olarak kullanırsan dava açma hakkı vardır. Ve üstüne fake hesap olarak kullanacaksın bu ayrı kötü
3. bu soru hakkında da fikrim yok
Merhabalar, instagram telefon doğrulamasını şu şekilde geçebilirsin;
Öncelikle yeni bir mail adresi alıyorsun. Daha sonra bu mail ile yeni bir facebook hesabını kuruyorsun. İnstagrama ''Bilgisayar'' üzerinde tarayıcıdan bağlanıyorsun. Facebook ile kaydol dedikten sonra senden herhangi bir iletişim numarası istemeyecektir. Arada etkileşim olarak çıkabilir fakat numara yazman şart değil.
Merhabalar, instagram telefon doğrulamasını şu şekilde geçebilirsin;
Öncelikle yeni bir mail adresi alıyorsun. Daha sonra bu mail ile yeni bir facebook hesabını kuruyorsun. İnstagrama ''Bilgisayar'' üzerinde tarayıcıdan bağlanıyorsun. Facebook ile kaydol dedikten sonra senden herhangi bir iletişim numarası istemeyecektir. Arada etkileşim olarak çıkabilir fakat numara yazman şart değil.
1- Googleye Yaz Yada Birsürü Kız Ekle Boş Bi Hesapdan Beğendiğini Al
2-PP fotosu olcaksa boydan olsun sıkıntı çıkmaz(yabancı kız fotoları alısan sıkıntı olcanı sanmam,senlemi uğraşçak en kötü hesabını kapatılar)
3-2ndline veya textnow öneririrm (uygulamadır ikiside)(Kendi numaranla geç olmadı sonra kaldırırsın,e mail olarak geçici mailler var googleye yaz bulursun)
Malesef dostum bu geçerli olmayacaktır. Uzun süreli kullanımda instagram numaran olmadığı için doğrulama mailleri atıyor. Yoksa 3 güne yine kilitlenecektir hesabın. Girip gelen maillerin kodunu doğrulaman gerekiyor.
aklıma gelmiyor şöyle açıklayayım sana
aldın x kişisinin fotosunu ekledin hiç birşey yapmasan bile o gidip sana dava açabilir. izinsiz resimleri kullanıp fake hesap açtı şeklinde suç duyurusunda bulunabilir.
Sakat işler bu işler bulaşma böyle şeylere