Beyler ilk önce yaşım 16 Ben bi instagram sitesinden 60 tllik steam hesabı satın aldım.Satın almadan ilk önce ^bir sıkıntı çıkmaz değilmi çıkarsa sorumlusu sizsiniz yazmıştım^ oda bana ^^çıkmaz^^ yazmıştı.Sonra hesabı verdi herşey güzel dün saat 2 de satın almıştım.Hesabın herşeyini değiştirdim sıkıntısız verdi bana hesabı.Steam guard falan koydum telefon numarası değiştirdim e posta değiştirdim.Sonra aradan 4-5 saat geçti.Telefonuma steamden sms geldi işte bu hesabın telefon numarası değişmiştir diye .adamın bana sattığı hesap çalıntı sanırım.Hesabı gerçek sahibi aldı herhalde fakat steam guard bende kaldı.Bana satan kişiye mesaj attım bana dediki satıcıya yazdım.Oysaki yalan sonra yarım saat geçti ben tekrar yazdım bir yere gitti 1-3 güne döner dedi sonra tamam dedim 1 saat geçti.Sonra instagramdan satıcı 1-3 güne döner demesine rağmen hesap satıyor.Ben ona satıcı madem gitti hesapları nerden alıyorsun falan yazdım cevap vermedi.Hesabın çalındığına dair ona video fotoğraf attım.Bana okey yazdı.Sonra ben tekrar yazdım ya paramı ver yada başka hesap ver yazdım.Adam bana 75 tl karşılığında satıcıma söylicem yazdı.Şimdi arkadaşlar Ben Parayı atarken falan herşeyin ssini çekmiştim sorumlu sizsiniz yazmıştım oda okey yazmıştı onunda ssini çektim.Tüm kanıtım var .çocuk izmitte oturuyor ismini soyismini falan herşeyini biliyorum.Çocuğa yazıyorum fakat mesaj attığımda umursamıyor satıcıya mesaj atması için benden tekrar 75 tl istiyor.Ne yapmam lazım Dava falan derseniz 16 yaşındayım.Babama söylesem Babam Elimden tüm herşeyi alır çünkü babam baya agresif bir insan uğraşmaz öyle şeylerle Büyüklerden akıl almam lazım isteyen olursa Çocugun instagramını yada youtube kanalını verebilirim.Yardımcı olun
Son düzenleme: