bi an kendimi gördüm .d bak şimdi bi fake hesap açıyorsun kesinlikle mailin farklı olsun hatta mümkünse yeni bi tane aç çünkü garanti çalınacak ama endişelenme mailden yeni şifre ayarlayıp tekrar girebilirsin sonra ona ne yazık ki takipçi kasmalısın çoğu ücretsiz calısan uygulamalar takipçi istiyor( coğu dememe bakma adma akıllı calısan bi elin parmağını geçmez) 100e yakın takipçi kasınca işte postegro var pingru vardı hatırladığım belki şimdi yeni şeylerde çıkmıştır bakarsın istersen ama benim kullandığım postegroydu yardımcı olması için bir video linki de bırakıcam ama belki reklamdan silerler diye buraya bırakmayacam hemen bu mesajımın altına bırakıcam umarım yardımcı olabilmişimdir konu dışında bakacağın kişi eğer hoşlandığın kişiyse kendini yorma inan değmiyor bunu çok sonra fark etmeni istemem olan sana olacak kendine iyi bak kardeşimarkadaşlar bazı uygulamalar var ama güvenemiyorum bi arkadaşın hesabına bakıcam hesabı gizli göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim nasıl görebilirim fake hesap açmadan takipçi kabul etmiyor
bi an kendimi gördüm .d bak şimdi bi fake hesap açıyorsun kesinlikle mailin farklı olsun hatta mümkünse yeni bi tane aç çünkü garanti çalınacak ama endişelenme mailden yeni şifre ayarlayıp tekrar girebilirsin sonra ona ne yazık ki takipçi kasmalısın çoğu ücretsiz calısan uygulamalar takipçi istiyor( coğu dememe bakma adma akıllı calısan bi elin parmağını geçmez) 100e yakın takipçi kasınca işte postegro var pingru vardı hatırladığım belki şimdi yeni şeylerde çıkmıştır bakarsın istersen ama benim kullandığım postegroydu yardımcı olması için bir video linki de bırakıcam ama belki reklamdan silerler diye buraya bırakmayacam hemen bu mesajımın altına bırakıcam umarım yardımcı olabilmişimdir konu dışında bakacağın kişi eğer hoşlandığın kişiyse kendini yorma inan değmiyor bunu çok sonra fark etmeni istemem olan sana olacak kendine iyi bak kardeşim