tamamen aynısını yaptım ama sağda falan bende o diğer siteye yapıştırınca hiçbirşey gözükmüyor reklam oluyor sağda sadeceHocam belirli aralıklarla deneyin arada öyle problemler olabiliyor.
nerde takıldınız hocam?
Yanlış yeri seçip kopyalamış olabilir misin ekranın tamamen mavi olması gerek.tamamen aynısını yaptım ama sağda falan bende o diğer siteye yapıştırınca hiçbirşey gözükmüyor reklam oluyor sağda sadece
İnstagram hesabı değil hocam o, senden hesap oluşturmanı istiyor rastgele bir hesap oluşturabilirsin.instagram hesabı bağlamamı istiyor
Evet hocam bazılarında da öyle söylüyor, maalesef ki onun çözümü yok.Ekli dosyayı görüntüle 84963
bende birini aradım böyle yazıyordu yine de aynı methodları yaptım hesap falan gözüküyor ama fotoğraflar yok. başka bir hesap denedim yine aynı böyle yazmayan bir gizli hesap yani. idk
unlucky diyelim yine de teşekkürler yeni bilgiler için her zaman böyle paylaşımlar bekleerz teşekkürler.Evet hocam bazılarında da öyle söylüyor, maalesef ki onun çözümü yok.
hocam buyur link:sitenin ismi nedir göremedimde
teşekkürlerhocam buyur link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Nerde sorun yaşadınız hocam?konu güzel fakat bende olmadı
Evet hocam bazı hesaplarda öyle diyor maalesef ki onun çözümü yok.ben siteye girdim kullanıcıyı buldum hesabı görüntüle dedim ve böyle bir yazı çıktı
=============
Şu anda kullanıcının verilerine ulaşamadık. Kullanıcının verilerine ulaştığımızda size haber vereceğiz.
Hocam konu içerisindeki "Site" yazan yerlere tıklarsanız atacaktır.hocam site ismini konuda göremedim ama?