Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Arkadaşlar İnstagram Hesabı çalabilecek varmı para karşılığında fiyat sorun değil yeterki alabilen birisi lazım çok önemli
Neden hesap çalıyorsunuz? Bu bir suç biliyor musun? eğlencesine hesap falan çalmayın karşıdaki kişi bi beddua, ya da mesela Allah havale etse ne olcak? öbür dünya'da nasıl vereceksiniz hesabını?
Makaleler nerede yaziyor link varmiözel iş yapmıyorum kusura bakma sandığın kadar'da basit değil bi kaç makale okuyup kendin'de yapabilirsin ama :/
3-Fake Script ile yapabilirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İnternetten araştır benim bildiğim 2 yöntem var 1'i bruteforce olası tüm şifreleri deniyor ancak word list ile o işi yapamazsın formülü var otomatik kendi şifre oluşturup deneyip bulması lazım işe yarıyo bu yöntem şifreyi değiştirmeden kurbana farkettirmeden şifreyi almak için önemli 2 şifreyi değiştirmen gerekir hesap sahibi anlar sanki hesabın sahibiymiş gibi şifremi unuttumdan yola çıkman lazım yalnız ilki için mail vs herneyse öğrenmen lazım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İnternetten araştır benim bildiğim 2 yöntem var 1'i bruteforce olası tüm şifreleri deniyor ancak word list ile o işi yapamazsın formülü var otomatik kendi şifre oluşturup deneyip bulması lazım işe yarıyo bu yöntem şifreyi değiştirmeden kurbana farkettirmeden şifreyi almak için önemli 2 şifreyi değiştirmen gerekir hesap sahibi anlar sanki hesabın sahibiymiş gibi şifremi unuttumdan yola çıkman lazım yalnız ilki için mail vs herneyse öğrenmen lazım
@LmaR Brute force eğer wordlist ile yapılırsa işe yaramaz ancak anlık olarak şifre oluşturup denerse ve tüm olasılıkları denenirse şifre çözülür ancak zaman alır bilgisayarın gücüne göre değişir
Tabiki daha farklı yöntemler var ben sadece bruteforce ile anca veledlerinkini çalarsın demiştinya ona istinaden cevap veriyorum en iyi yol tek yol bu demiyorumzannetmiyorum dediğin şey artık çok pasif kullanılıyor gereksiz boş hesaplar alacaksan bilemem tonlarca kaldırırsın fakat bi işini görmez onun yerine fishing yöntemini yap çok daha basit ve etkileyici e postasına bakıp kanması yeterli bunu ülkemizde'de gördük bi ünlü bile kanıyorsa çalamıyacağın hesap yok![]()
Tabiki daha farklı yöntemler var ben sadece bruteforce ile anca veledlerinkini çalarsın demiştinya ona istinaden cevap veriyorum en iyi yol tek yol bu demiyorum