İnstagram hesabı çalma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar İnstagram Hesabı çalabilecek varmı para karşılığında fiyat sorun değil yeterki alabilen birisi lazım çok önemli

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
özel iş yapmıyorum kusura bakma sandığın kadar'da basit değil bi kaç makale okuyup kendin'de yapabilirsin ama :/

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Neden hesap çalıyorsunuz? Bu bir suç biliyor musun? eğlencesine hesap falan çalmayın karşıdaki kişi bi beddua, ya da mesela Allah havale etse ne olcak? öbür dünya'da nasıl vereceksiniz hesabını?

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
Neden hesap çalıyorsunuz? Bu bir suç biliyor musun? eğlencesine hesap falan çalmayın karşıdaki kişi bi beddua, ya da mesela Allah havale etse ne olcak? öbür dünya'da nasıl vereceksiniz hesabını?
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: hadii hadiii canım bunun o kadar önemi yok

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
ben para karşılığı yapmam ama araştırman gereken konuyu söyleyebilirim, phishing instagram, gerçi facebook ve twitterda denedim, instada yermi bilmem, kullanıcının pc den girdiğine emin olmak lazim

/×\ 飢餓的狼 /×\
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hesap çalna değilde kapattırabilirsin. sürekli feyk hesap açıp şikayet et.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

İnternetten araştır benim bildiğim 2 yöntem var 1'i bruteforce olası tüm şifreleri deniyor ancak word list ile o işi yapamazsın formülü var otomatik kendi şifre oluşturup deneyip bulması lazım işe yarıyo bu yöntem şifreyi değiştirmeden kurbana farkettirmeden şifreyi almak için önemli 2 şifreyi değiştirmen gerekir hesap sahibi anlar sanki hesabın sahibiymiş gibi şifremi unuttumdan yola çıkman lazım yalnız ilki için mail vs herneyse öğrenmen lazım

Üye
7 HİZMET YILI
3 yol var .
1)Sosyal mühendislikle kurban kandırma yeteneğin
2)Bruet Force ile şifre deneyiciler
3)Emalini çalmak
4)Yok :)

NasQ
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
1-adamla aynı ağda olman gerek yanı MITM saldırısıyla
Kurban kişinin bilgisayarını ARP zehirlemesiyle yapıcaksın yani instagram girmek istiyecek sen orda kendi bilgisayarına cekıp senin web siten acılacak ve eğer kurban yerse oraya id sini ve şifresini yazarak giriş yapacak ve sana şifresi ve id si gelecek
2- Brute Force

İnternetten araştır benim bildiğim 2 yöntem var 1'i bruteforce olası tüm şifreleri deniyor ancak word list ile o işi yapamazsın formülü var otomatik kendi şifre oluşturup deneyip bulması lazım işe yarıyo bu yöntem şifreyi değiştirmeden kurbana farkettirmeden şifreyi almak için önemli 2 şifreyi değiştirmen gerekir hesap sahibi anlar sanki hesabın sahibiymiş gibi şifremi unuttumdan yola çıkman lazım yalnız ilki için mail vs herneyse öğrenmen lazım
3-Fake Script ile yapabilirsin
Bedava host alıcaksın ve oraya fake scripti atıcaksın
orn
boyle yemler hazırlıyacaksın (web site güvenilir değildir asla bilgilerinizi girmeyiniz)
Eğer 3 yaparsan sabretmen gerek ve kurbanla iyi bir arkadaşlık yapman gerek
onunla konusman ve en sonun guven kazanıp siteyi atman gerekecek
İyi şanslar :D

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI

yıl oldu 2019 bruteforce ile ancak veledlerin hesaplarını patlatırsın

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
@LmaR Brute force eğer wordlist ile yapılırsa işe yaramaz ancak anlık olarak şifre oluşturup denerse ve tüm olasılıkları denenirse şifre çözülür ancak zaman alır bilgisayarın gücüne göre değişir

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
@LmaR Brute force eğer wordlist ile yapılırsa işe yaramaz ancak anlık olarak şifre oluşturup denerse ve tüm olasılıkları denenirse şifre çözülür ancak zaman alır bilgisayarın gücüne göre değişir

zannetmiyorum dediğin şey artık çok pasif kullanılıyor gereksiz boş hesaplar alacaksan bilemem tonlarca kaldırırsın fakat bi işini görmez onun yerine fishing yöntemini yap çok daha basit ve etkileyici e postasına bakıp kanması yeterli bunu ülkemizde'de gördük bi ünlü bile kanıyorsa çalamıyacağın hesap yok ;)

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
zannetmiyorum dediğin şey artık çok pasif kullanılıyor gereksiz boş hesaplar alacaksan bilemem tonlarca kaldırırsın fakat bi işini görmez onun yerine fishing yöntemini yap çok daha basit ve etkileyici e postasına bakıp kanması yeterli bunu ülkemizde'de gördük bi ünlü bile kanıyorsa çalamıyacağın hesap yok ;)
Tabiki daha farklı yöntemler var ben sadece bruteforce ile anca veledlerinkini çalarsın demiştinya ona istinaden cevap veriyorum en iyi yol tek yol bu demiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...