İnstagram hesabım çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
İngilizce kısımda İngilizce dışında dil konuşmak yasaktır. Yanlış kategori.
Bir linke tıklamam sonucu İnstagram hesabım calındı ve sanıyeler ıcınde E-postam ve sıfrem degıstırildi ve gerı alamıyorum. Yardım edın lutfen.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Öyle sahte linkler kuruyorlar alman zor
Belki insta kimlik doğrulama ile geri alınabilir

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
knkm insta kimlik dogrulamasıyla alma şansın var ama bu seni biraz zorlayabilir.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Çalındıysa hesabı kapat en azından seni taklit edıyorsa spamlatır 50 kişiye falan hesap toptan kapansın bence eğer geri alamazsan kimlik doğrulamasıyla bunu dene bence dostum gecmıs olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
öncelikle geçmiş olsun, hesabını almanın bir yolu var o da siteyi ayarlayan arkadaş ile iletişime geçmen fakat hesabını geri vereceğini sanmıyorum. Kısacası çözüm yolu yok gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hesabı geri alamazsan şikayetçi ol 1 haftaya kalmaz yaklarlar adamı eğer ki adamla konuştuğun uyguluma verilerini paylaşırsa en fazla 3 güne savcılık kararı çıkar ipden net konum belirlenir daha sonra eleman tespit eidlir ve yolda falan geçerken sivil polis yanına çağırır konuşur falan bi sonra belki mahkemeye çıkar ordada özür dilerim diyip 400 tl verir (eğer çocuksa değiklse bir kaç yıl hapis cezası alabilir birazınıda paraya çevirip yırtabilir)

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Hesabı geri alamazsan şikayetçi ol 1 haftaya kalmaz yaklarlar adamı eğer ki adamla konuştuğun uyguluma verilerini paylaşırsa en fazla 3 güne savcılık kararı çıkar ipden net konum belirlenir daha sonra eleman tespit eidlir ve yolda falan geçerken sivil polis yanına çağırır konuşur falan bi sonra belki mahkemeye çıkar ordada özür dilerim diyip 400 tl verir (eğer çocuksa değiklse bir kaç yıl hapis cezası alabilir birazınıda paraya çevirip yırtabilir)
Yok kardeş bunların hepsi olmaz merak etme silahlı saldırı değil 2-3 günde bulunacak
Bende sahibinden diye sitede bi arkadaşım 2 bin TL dolandırıldı savcı 5 ay bulamadı sonra adam vicdanı olarak yazdı paraya ihtiyacım vardı kullandım şimdi asana tekrar aynı paranı yolluyorum diyerek numarasını değiştirdi anlayacağın bu işler öyle 3-5 günde olsa herkes halleder yani

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Instagram desteğe mail atmayı deneyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yok kardeş bunların hepsi olmaz merak etme silahlı saldırı değil 2-3 günde bulunacak
Bende sahibinden diye sitede bi arkadaşım 2 bin TL dolandırıldı savcı 5 ay bulamadı sonra adam vicdanı olarak yazdı paraya ihtiyacım vardı kullandım şimdi asana tekrar aynı paranı yolluyorum diyerek numarasını değiştirdi anlayacağın bu işler öyle 3-5 günde olsa herkes halleder yani
Malesef kankam silahlı saldırı olsa elbetteki önceliği olur fakat ikisininde ip olarak arama çalışması aynı şeylerden geçiyor ve dediğim gibi konuştuğu uygulama verilerini paylaşırsa genelde yurt dışı asıllı firmalar veri kaçağı ihtimalini göze almıyor ve vermiyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Malesef kankam silahlı saldırı olsa elbetteki önceliği olur fakat ikisininde ip olarak arama çalışması aynı şeylerden geçiyor ve dediğim gibi konuştuğu uygulama verilerini paylaşırsa genelde yurt dışı asıllı firmalar veri kaçağı ihtimalini göze almıyor ve vermiyor
Doğrudur dostum ama dediğim gibi böyle şeyler çok günümüzde rastlanıyor fakat savcı hakim kimse büyük devlet adamları uğraşmıyor işlerne gelmıyor onu demek istedim arkadaş 2 bin lirasını 6 aydır alamadı sahibinden sitesi zaten ıp adresını vs savcıya hep verdi ama süreci hızlandırmadı adam kendisi yolladı tekrar parayı günümüzde İnan allah devletin işine düşürmesin çünkü devlet kendi ailesi olduğu zaman daha hızlı bi süreç yapar fakat böyle insgaram vs gibi sosyal medya dolandrıcılıgını hayatta uğraşmıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
linke filan mı tıkladın geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
knk artık akıllanmışsındır da git emailini geri al sana çok sıkıntı yapar

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
instagram destek ile iletişime geçerek kimliğini oynaylatıp hızlı bir şekilde hesabını geri alabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Alman imkansız gibi birşey kardşeim acaba kimlik doğrulaması yapıcaksın oda bir umut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...