instagram hesap kurtarma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
birisi hesabımı çalmıştı kurtarmak aklıma şimdi geldi hesabımı çalan kişi maili geçici maile taşımış maile erişimim var ama şifreyi sıfırlasamda maile kodda göndersem çalan kişinin telefonuna gelen kod yada 2 faktörlü uyg kodu istiyor ne yapmalıyım
benim yan bi hesap vardı ona da aynısı olmuştu main olmadığı için 2f. açmamıştım valla desteğe de yazdım hesapta foto falan yoktu o yüzden cozememiştik senin hesabıda foto varsa kesin idyemem cunku o adımı geçmeidm ama bence yuzde seksen kurtarırsn hesabında foton var mıydı pp ya da gonderi eski ya da guncel

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
iki faktörlü gittmiş kanka geçmiş olsun o hesap dönmez artık bidaha

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
instagram desteği ile iletişime geçmeyi dene harici kurtarmak aşırı zor diye biliyorum geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
desteğe yazmaktan başka çare yok ticket açmalısın adamın telefonuna kod gidiyo diyosun

türk uzakyol gemi kaptanı
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşların da dediği gibi, telefon elindeyse destek işini çözer. benim başıma gelen soruna yardımcı oldular. elinde kimlikle foti falan istiyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mail adresin veya kayıtlı tel numaranla insta ya iletişim geçmelisin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
birisi hesabımı çalmıştı kurtarmak aklıma şimdi geldi hesabımı çalan kişi maili geçici maile taşımış maile erişimim var ama şifreyi sıfırlasamda maile kodda göndersem çalan kişinin telefonuna gelen kod yada 2 faktörlü uyg kodu istiyor ne yapmalıyım
2 faktörlü koruma gittiyse o hesap gitmiştir bro geri alman imkansıza yakın diyebilirim :(:502081481535913995:

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
uygulamaya erişim sağladığın maili biliyorsan o maili telefonu kurup tekrar uygulamayı indir o maile bağla ben 1 sene önce öyle almıştım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İnstagram desteğe ulaşınca kod yolluyorlar, kod ile fotoğraf atınca veriyordu hesabı hala öyle mi bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...