Onaylı Üye
instagram da hesap açan bir bot yazmak istiyorum ama hangi kodlama dili ile yapmalıyım?
SP0Tify için bile botlar bulunuyor neden instagram olmasın?Yapamazsınız.
nedenYapamazsınız.
c# ile kolayca yapabilir imkansız değilYapamazsınız.
farklı konumlardan açarsa istemeztel dogrulması istiyecek aga dogrulmalrı geçmen lazım oda zor
c# ile kolayca yapabilir imkansız değil
Post automatically merged:
farklı konumlardan açarsa istemez
neden? yaptım ama proxy felan değiştirmediğimden instagram 1 taneden sonra bot doğrulamasına takıyor
C# ile yapılabilir konusunu da açabilirim
Dediğim de doğrulama istemesi zaten. Bir zamandan sonra Tel istiyor ve onlarda 1 TL ye bulabilirsiniz en ucuz.SP0Tify için bile botlar bulunuyor neden instagram olmasın?
Sms receiver sitelerinin hepsinde alınık hocam haberiniz olsun.C# ile yapabilirsiniz, proxy listeniz olduğu sürece yazdığınız kodda telefon doğrulamasına düşene kadar açar, telefon doğrulaması için "SMS RECEİVER" siteleri ve programlar kullanılabilir.
Captcha yok zaten ben karşılaşmadım e-posta kodu istiyordu onuda otomatik hallettim captcha da çıksa basit ben geçerim onu eklentilerle ama daha uğraşmıyorum o botla sms olayı cikabiliyoryeni user açma botu yapmak mümkün olabilir. gerekli sana anlatıyorum.
Nox yüklü olmanız gerek.
Proxy veya VPN bağlanabilen bir uygulaması olmanız gerek
Facebook Lite uygulaması yüklü olmalı.
Captcha olmadan yöntemi yolu bulmalı
yukarda bahsettiğimi user açma botu C# ile kodlama yapabilirsin.
vsimcard adında bi site var orayı kullanmanı tavsiye ederim ingiltere alan kodlu tel numaraları varSms receiver sitelerinin hepsinde alınık hocam haberiniz olsun.
Sana zahmet aç o zaman be kanka kdkdkdneden? yaptım ama proxy felan değiştirmediğimden instagram 1 taneden sonra bot doğrulamasına takıyor
C# ile yapılabilir konusunu da açabilirim
özelden source code yollim istersen uğraştırmaSana zahmet aç o zaman be kanka kdkdkd
Valla olur.özelden source code yollim istersen uğraştırma![]()
Proxy? + C#Dediğim de doğrulama istemesi zaten. Bir zamandan sonra Tel istiyor ve onlarda 1 TL ye bulabilirsiniz en ucuz.