İnstagram Kalite Kaybı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen Sessizlik İyidir
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
SelamünAleyküm Beyler İnstagrama Fotoraf Atınca Foto Bulanık Ve Pikselleşiyor Ne Yapmam Lazım Kalite Kaybını Önlemek İçin

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Instagram kamerasını dener misin? Bu sorun telefondaki resimlerinde mi oluyor yoksa instagram kamerası ile çektiğin fotoğrafta mı?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Cihazın kamerası arızalı olabilir. Cihazın kendi kamera uygulaması dışında bir program kullanıyorsanız program kaynaklı bir sorun olabilir. Cihazın kendi kamerası veya farklı bir kamera uygulaması ile çekim yapıp deneyin. İnstagram üzerinden fotoğraf filtrelerinden birini uygulamış olabilirsiniz bunu kontrol edin. Yüklediğiniz fotoğrafa kullandığınız cihazın dışında bir cihazdan bakın. Ek olarak instagramı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Aklıma gelen olasılıklar bunlar.

MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum kaç mp?mp si düşükmü tlf nun?

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu sorun 2 yıldır var instada ben de bilmiyorum :D
Post automatically merged:

Öyle bişeyin olmaması için insta içersinden foto video vs çekmek gerekiyordu

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum İnternette Kalite Kaybını Önlemek İçin Uygulamalar Var O Uygulamalara Hesabını Bağlayarak Paylaşım Yapabilirsin. Yeni Samsung S10'da Bu Sorunu Düzelttiler Diye Biliyorum :D. Eğer Dediğim Uygulamayı Bulursam Mesajı Editleyeceğim..
Post automatically merged:

Şu Makaleye Bak Derim "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
"
Instagram Kendisi Paylaşmış.
Kısaca Diyor ki; Kaliteli Paylaşım Yapabilmek İçin Genişliği en az 1080 piksel olan ve en boy oranı 1,91:1 ile 4:5 arasında olan bir fotoğraf yükleyin.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Bazen Sessizlik İyidir
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Tüm Cevaplarınızı Okudum Ve Yardımcılarınız İçin Teşekkür Ederim Hepsini Denerim Sorunu Hallederim Eyvallah Beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...