denenirPostegro hala aktif uygulama. Fakat kendi ana hesabınla giriş yapma çalıyorlar
Followers-unfollowers uygulaması play store da var bakabilirsinnasıl birinin beni takip emediğni gorcez
o uygulamalar benim bildiğim o uygulamayı o bakacağın kişi kullanmadıysa falan olmuyor göstermiyorPostegro hala aktif uygulama. Fakat kendi ana hesabınla giriş yapma çalıyorlar
eskiden postegro falan vardı ama artık çalışmıyorMerhaba,
Instagramda kapalı olan profilleri hangi özel uygulamalar veya siteler ile görebiliyoruz ?
İyi Forumlar.
denicem teşekkürlerpostegro, instafor, igmeta deneyebilirsin bunları
Daha önce o uygulamayı kullanmış birinin görebildiklerini görebiliyorsun. Mesela Postegro kullanan X kişisi Y kişisini takip ediyor, sen de Postegro ile Y kişisini görebiliyorsuno uygulamalar benim bildiğim o uygulamayı o bakacağın kişi kullanmadıysa falan olmuyor göstermiyor
herkes bi kere kullanmıştır illa kio uygulamalar benim bildiğim o uygulamayı o bakacağın kişi kullanmadıysa falan olmuyor göstermiyor
bazı uygulamalar var ama güvenli değillerMerhaba,
Instagramda kapalı olan profilleri hangi özel uygulamalar veya siteler ile görebiliyoruz ?
İyi Forumlar.
postegro en iyisi.Merhaba,
İyi Forumlar.