Deity is always here
Seçkin Üye
TeşekkürlerEmeğin var bir nevi emeğine sağlık
Nereye yazdığını ss olarak atar mısınKullanıcı adınız veya şifreniz hatalıdır. Doğrulamaya düşmüş de olabilir. böyle diyor yardımcı olurmsun herşeyi 1/1 aynı yaptım
Denemek lazım 1 ayda yapılırBaşarılırı bir çalışma emeğin var
Bende 10m mh fotosunumu atsak bu programla
Oda var ama forumda yasak diye biliyorum paylaşamamEyw güzel olmuş. Ama İlk başta bunu İNSTAGRAM Hesabı çalmak için yaptığını sandım
Teşekkürler
Teşekkürlergüzel olmuş eline saglık
Nereye yazdığını ss olarak atar mısın
Nereye yazdığını ss olarak atar mısın
Ne demek işini gördüyseeline saglık reis oldu yaptım teşşekür ederim başarılarının devamını dilerim.
local host olduğu için çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum test etmek lazım ama ben bir sıkıntıyla karşılaşmadımBu sekme açıkken internet hızında düşme olur mu
Bencede 1 ayDenemek lazım 1 ayda yapılır
Kasarsınries yeni sekmeden yapsam daha hızlı kasarmıyım
1m kolay değilBencede 1 ay
İşini gördüyse güle güle kullanBuna ihtiyacım vardı sagol
Ne demek kardeşim tek sen istiyordun senin için güncelledimeyvallah baskan sonunda güncelledin kralsın
Hocam hangi xamp sürümünü indirmeliyim bu indirdiğim sürümde fotoyu koyacağım htdocs da script yeri yok?Ne demek kardeşim tek sen istiyordun senin için güncelledim
Verdiğim linkde ki sürümü kullanıyorum kurulumu doğru yaptığınıza emin misiniz?Hocam hangi xamp sürümünü indirmeliyim bu indirdiğim sürümde fotoyu koyacağım htdocs da script yeri yok?
Fotoğrafı buraya atmanız gerek hocamHocam hangi xamp sürümünü indirmeliyim bu indirdiğim sürümde fotoyu koyacağım htdocs da script yeri yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?