Instagram oto paylaşım script V.2 [ Güncellendi ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba beyler bayanlar geçenlerde Oto paylaşım scriptinin V1 sürümünü paylaşmıştımufak tefek sorunlar oluşmuştu tekrar sorunsuz bir biçimde daha iyisini V2 sürümünü paylaşıyorum geçenki konu gibi tekrar anlatımını yapacağım.

V1 sürümünden sonra gelen yenilikler:

Foto paylaşma kodlarına edit yapıldı, 1 saniyede 1 atarken 3x hızlandırıldı. 5 sayfayla saniyede 10 post civarı post atabilirsiniz.
CPU ve ram sömüren sürekli renk değiştiren arkaplan silindi.
Her saniyede, her 1 foto attığında, her sayfa yenilediğinde "başarılı! fotoğraf yüklendi" yazısı 100-200 foto atınca o uyarı gelmeye ayarlandı. (Cpu ve ram yormamak amacı)
Scripti 1-2 saat çalıştırdığınızda veya 3-4 saat çalıştırdığınızda "Fotoğraf bulunamadı!" hatası geliyordu, o hata düzenlendi. Artık sorunsuz 7/24 post atabilir hale getirildi.

Açıklama kısmı tam olarak çalışmıyordu. Scripti başlattığınızda 3-5 posta açıklama yazıyordu sonra açıklama yazmaz oluyordu. Açıklama kısmını tamamen kaldırdım. Eğer istek gelirse burayı da düzeltip tekrar yayınlayabilirim.

Anlatım :

Geçen konuda localhost üzerinden anlatım yapmıştım tekrar localhost üzerinden anlatımı yapacağım anlatımı resimlerle destekleyeceğim.
Eğer istek gelirse hosting üzerinden anlatımını yapabilirim.

1-Öncelikle size aşşağıda verdiğim linkten scripti indirin ve rardan çıkarın çıkardıktan sonra masaüstüne atın (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
)

2- xampp programını indiriyoruz ve kurulumunu yapıyoruz.

3- xampp kurulduktan sonra programı çalıştırıp "Apache" şeklinde karşınıza modül çıkacaktır Start a tıklayın

1535359602048.png

4- Rardan çıkardığımız script dosyamızı kopyalayalım ve "C:\xampp\htdocs" htdocs dosyasına girip script dosyamızı buraya yapıştıralım

1535358420832.png

5- Script dosyamızın içine girelim ve instagram isimli dosyayı not defteriyle açalım

1535358476798.png

6- Not defteriyle açıktan sonra Kullanıcı adınız bölümüne hangi hesapdan oto paylaşım yapmak istiyorsanız o hesabın kullanıcı adını yazınız şifreniz bölümüne de instagram şifrenizi yazınız yazdıktan sonra not defterini kapatıp değişiklileri kaydenin.

Örnek:
a.png

7- İnstagram da oto olarak paylaşmak istediğiniz fotoğrafı indirin ve "C:\xampp\htdocs\scriptV.2" Kısmına atın

sasa.png

8- Dosyalarla işimiz bitti dosyayı kapatalım.

9- İnternet tarayıcınızı açıp https bölümüne localhost/scriptv.2 yazın ve entere basın.

1535358726482.png

10- Karşınıza böyle bir sayfa gelecektir

1535358610612.png

11- Kaç saniyede bir post atsın kısmı bunu 1 yapmanızı tavsiye ederim (1 saniye)

Resim ismi kısmına script dosyamıza attığımız fotoğrafın ismini yazalım ve uzantısına dikkat edelim benim fotoğrafın uzantısı .png sizinki daha farklı olabilir dikkat etmenizde fayda var.

1535358920858.png

12- Ve bitirmiş olduk başlat a tıkladığınızda siz sayfayı kapatana kadar fotoğrafınızı otomatik olarak paylaşacaktır herhangi bir sorunla karşılaşan yorumlarda belirtirse yardımcı olabilirim

İndirilecek dosyalar programlar :
Script :

xampp :

Virüs Total :

NOT : Script kusursuz çalışıyor 100 200 fotoğraf uyarısı bir hata değildir tamama tıklamanız gerekmez kendi kendi gider o uyarı 5den fazla sekme açmayın stabil çalışmaz

139 bin postu 1 günde kastım sıkıldım post atmıyorum.

1535359447900.png

Script alıntıdır Sadece düzenlemesini yaptım hata alanlar yorumda belirtebilir.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eyw güzel olmuş. Ama İlk başta bunu İNSTAGRAM Hesabı çalmak için yaptığını sandım :D

'Allah,Kitap,Beşiktaş'
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Başarılırı bir çalışma emeğin var
Bende 10m mh fotosunumu atsak bu programla :D

Üye
7 HİZMET YILI
Kullanıcı adınız veya şifreniz hatalıdır. Doğrulamaya düşmüş de olabilir. böyle diyor yardımcı olurmsun herşeyi 1/1 aynı yaptım

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kullanıcı adınız veya şifreniz hatalıdır. Doğrulamaya düşmüş de olabilir. böyle diyor yardımcı olurmsun herşeyi 1/1 aynı yaptım
Nereye yazdığını ss olarak atar mısın

Başarılırı bir çalışma emeğin var
Bende 10m mh fotosunumu atsak bu programla :D
Denemek lazım 1 ayda yapılır :D

Eyw güzel olmuş. Ama İlk başta bunu İNSTAGRAM Hesabı çalmak için yaptığını sandım :D
Oda var ama forumda yasak diye biliyorum paylaşamam :D

Teşekkürler
güzel olmuş eline saglık
Teşekkürler

Üye
7 HİZMET YILI
ries yeni sekmeden yapsam daha hızlı kasarmıyım :)

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam hangi xamp sürümünü indirmeliyim bu indirdiğim sürümde fotoyu koyacağım htdocs da script yeri yok?
Verdiğim linkde ki sürümü kullanıyorum kurulumu doğru yaptığınıza emin misiniz?

Hocam hangi xamp sürümünü indirmeliyim bu indirdiğim sürümde fotoyu koyacağım htdocs da script yeri yok?
Fotoğrafı buraya atmanız gerek hocam
"C:\xampp\htdocs\scriptV.2"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...