ban konusunda pek bir fikrim yok fakat main hesabına girmeni önermemMerhaba, uzun süre aradan sonra ben de LPReborn'un da bu kadar önerilmesinin ardından tekrar script kullanmayı düşüyorum ama aklıma takılan bazı şeyler var, bilenler yanıtlayabilir mi lütfen?
1- Scripti kullandıktan sonra main hesabıma girmek istersem ne yapmalıyım, neleri temizlemeliyim?
2- LoL'de script kullanmam Valorant'tan aynı hesap veya değil ban yedirir mi?
3- Scripti kullanıp ban yersem her girdiğimin hesabın anında banlanması(Sanırım HWID Ban) gibi bir durum olur mu ve böyle bir şey varsa bundan korunmak için ne yapmalıyım?
4- Script hakkında sorular sorabileceğim forumun Discord sunucusu var mı?
Aklıma gelirse ekleyeceğim tekrardan. Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
knk dodge kapatırsan yeme riski çok düsük hatta yemezsin ban daben sadece hile kullandığın hesap ban yiyor ve oda yediğin reportlarla alakalı diye biliyorum hiç lpreborn kullanmadım ama o nasıl tam bilmiyorum
knk dodge kapatırsan yeme riski çok düsük hatta yemezsin ban da
aynen birde 5 günlük iye olmalısın galiba2 yi cevaplayım sana lolde banlanırsan valoda ban yemezsin ikisi ayrı oyun
Post automatically merged:
50+ spam atmadan mesaj atman lazım bilidiğin konular hakkında diye biliyorum
3.soruna cevap lolde hwid ban yok knk galibaMerhaba, uzun süre aradan sonra ben de LPReborn'un da bu kadar önerilmesinin ardından tekrar script kullanmayı düşüyorum ama aklıma takılan bazı şeyler var, bilenler yanıtlayabilir mi lütfen?
1- Scripti kullandıktan sonra main hesabıma girmek istersem ne yapmalıyım, neleri temizlemeliyim?
2- LoL'de script kullanmam Valorant'tan aynı hesap veya değil ban yedirir mi?
3- Scripti kullanıp ban yersem her girdiğimin hesabın anında banlanması(Sanırım HWID Ban) gibi bir durum olur mu ve böyle bir şey varsa bundan korunmak için ne yapmalıyım?
4- Script hakkında sorular sorabileceğim forumun Discord sunucusu var mı?
Aklıma gelirse ekleyeceğim tekrardan. Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
cevaplar burda var dostum bilgilendirme için teşekkürler1-log cleaner
2-lolde yersen ban valorantta yemezsin ama belki flag durumu olabilir
3-Lol icin hwid ban yok
4-sc buraya ait