Daha demin evdeydim
Seçkin Üye
Ha tamamdır onu hallettim şimdide bu oldu hesap doğrulamaya duşmemıs ama...Fotoğrafı buraya atmanız gerek hocam
"C:\xampp\htdocs\scriptV.2"
Ha tamamdır onu hallettim şimdide bu oldu hesap doğrulamaya duşmemıs ama...Fotoğrafı buraya atmanız gerek hocam
"C:\xampp\htdocs\scriptV.2"
Kullanıcı adını ve şifreni nereye yazdığını ss olarak buraya atar mısınHa tamamdır onu hallettim şimdide bu oldu hesap doğrulamaya duşmemıs ama...
Ekli dosyayı görüntüle 10511
Hahahaha kolay gelsin hocamYaw yanlış yere yazmışım şimdi çatır çutur paylaşıyor Helal olsun eline sağlık![]()
Nasıl inmiyor ?inmiyor
eyvallahHahahaha kolay gelsin hocam![]()
Konuyu oku kardeşimHa iniyorda nasıl kurucam bunu?
eyvallahh adamsın adaşNe demek kardeşim tek sen istiyordun senin için güncelledim
sende sıkıntı vardır.Ben yaptımreis olmuyo Kullanıcı adınız veya şifreniz hatalıdır. Doğrulamaya düşmüş de olabilir. diyor ne yapmam lazı mher şeyim doğru. instagramdanda onaylıyorum
Hayırlı olsun kardeşimsende sıkıntı vardır.Ben yaptım Ekli dosyayı görüntüle 11163
şifreni yazdığın yeri ss olarak at bireis olmuyo Kullanıcı adınız veya şifreniz hatalıdır. Doğrulamaya düşmüş de olabilir. diyor ne yapmam lazı mher şeyim doğru. instagramdanda onaylıyorum
eyvv bi takip seriHayırlı olsun kardeşim
Dostum tw ver özelden yardımcı olayım.Tekrardan merhaba localhostu hallettim şifre sorunu veriyor şimdide
Hocam şifre kısmını nasıl yaptınız ben ne yaptım ettim şifre hatalı yada doğrulama felan dedihocam yapiyorum da instagram da başka insanlar da beğeniyo gözükmesini istemiyorum nasıl olacak