evet kanka onu kaldırıp arkadaki şeyi görmem gerekBaşkasının storysindeki etiketi mi kaldırmaya calısıyorsun
Eğer etiketlenen sensen bunu kaldırmak mümkün diğer türlü paylaşan kişinin hesabına girmediğin sürece sanmıyorum maalesefevet kanka onu kaldırıp arkadaki şeyi görmem gerek
Eğer etiketlenen sensen bunu kaldırmak mümkün diğer türlü paylaşan kişinin hesabına girmediğin sürece sanmıyorum maalesef
Bu birinin fotoğrafı paintte karalayıp size attıktan sonra altındaki resmi görememeniz gibi bir şey sanmıyorum yaniincele ile falan bir yöntemi yok mudur ki ya
eğer o seni etiketlediyse kaldıra biliyorsunstroy seninse kaldırırsın ama deilse kaldıramaz
nasıl yapacağım hocam anlatabilir misin rica etsemHTTP isteklerini kontrol et resimin ham hali gelir oraya yakalayabilirsen eğer, o linkten görürsün.
PCden instagrama giriş yap o kişinin storysine gelmeden önce herhangi bir yere sağ tıklayıp öğeyi denetle (incele) aç, açılan pencereden Network sekmesine geliceksin üst tarafta olur. Artık tüm yaptığın istekleri orada görebilirsin, daha sonrasında oradaki fotoğrafla eşleşen fotoğrafı bul tahminimce 10 tane falan istek gitmiş olur bunları yapana kadar, aralarından ayırıcaksın filtrelemesi de var gerçi sadece IMG olan filtrelemeyi aktif edersen sadece resim yanıtıyla dönenleri görürsün.nasıl yapacağım hocam anlatabilir misin rica etsem
IMG seçtiğimde hiçbir şey gelmiyor kral ben mı yanlış yaptım bilmiyorumPCden instagrama giriş yap o kişinin storysine gelmeden önce herhangi bir yere sağ tıklayıp öğeyi denetle (incele) aç, açılan pencereden Network sekmesine geliceksin üst tarafta olur. Artık tüm yaptığın istekleri orada görebilirsin, daha sonrasında oradaki fotoğrafla eşleşen fotoğrafı bul tahminimce 10 tane falan istek gitmiş olur bunları yapana kadar, aralarından ayırıcaksın filtrelemesi de var gerçi sadece IMG olan filtrelemeyi aktif edersen sadece resim yanıtıyla dönenleri görürsün.