İnstagram Takip Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben yapmadığım halde okadar şifremi değiştiğim dier cihazlardan çıkıs yap dediğim halde takip ettiğim kişileri takipten çıkarıyor ve arkadaş çevremle sorun yasıyorum bu neden olabilir. Hesaba benden başka birimi giriyor yoksa aynı sorunu yaşayan oldumu siz çıkarmadığınız halde 1 tane degıl 10 15 tane bırden kısıyı takıptek cıkıyor hesap .. :rem:

G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kullandığın Programları Kaldır İnstagramı Komple Kaldır Ve Tekrar Kur Ardından Telefonunu Bir Virüs Programı İle Tarat Ardından Kullanmaya Başlayabilirsin Güvenli Bir Şekilde.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Parolanı değiştirip diğer cihazlardan çıkış yap dediğinde daha yapmaması gerekiyor daha önce beğeni yorum hilesi tarzı şeyler kullandın mı peki yapabilcek sebeplerden biri de bu olur başka bir sebep şu anda aklıma gelmiyor gelirse yeniden dönüş yaparım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Kullandığın Programları Kaldır İnstagramı Komple Kaldır Ve Tekrar Kur Ardından Telefonunu Bir Virüs Programı İle Tarat Ardından Kullanmaya Başlayabilirsin Güvenli Bir Şekilde.
direk fabrika ayarlarına çevirsem telefonu sorun kalkarmı acaba

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hesabı hiç takipçi hilesi için vb kullandınmı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Parolanı değiştirip diğer cihazlardan çıkış yap dediğinde daha yapmaması gerekiyor daha önce beğeni yorum hilesi tarzı şeyler kullandın mı peki yapabilcek sebeplerden biri de bu olur başka bir sebep şu anda aklıma gelmiyor gelirse yeniden dönüş yaparım
hayır kullanmadım hacker bı kız arkadasım vardı ayrıldık ondan sorna basladı bu sorunlar ona soyledım ben yapmıyorum dedı kafayı yıcem
Post automatically merged:

hesabı hiç takipçi hilesi için vb kullandınmı
hayır kullanmadım

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
fabrika ayarlarına çevir istersen

G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
direk fabrika ayarlarına çevirsem telefonu sorun kalkarmı acaba
Fabrika Ayarlarına Çevirsen Büyük İhtimalle Kalkar Ama Çevirmek İstemiyorsan Dediğim Yolları İzle Eğer Sıfırlamak İstiyorum Diyorsan İllede Sıfırladıktan Hemen Sonra Şifreni Tekrar Değiştir.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hayır kullanmadım hacker bı kız arkadasım vardı ayrıldık ondan sorna basladı bu sorunlar ona soyledım ben yapmıyorum dedı kafayı yıcem

hayır kullanmadım
ozaman bilemicem bende çok takipçin yoksa hesab değiştir

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben yapmadığım halde okadar şifremi değiştiğim dier cihazlardan çıkıs yap dediğim halde takip ettiğim kişileri takipten çıkarıyor ve arkadaş çevremle sorun yasıyorum bu neden olabilir. Hesaba benden başka birimi giriyor yoksa aynı sorunu yaşayan oldumu siz çıkarmadığınız halde 1 tane degıl 10 15 tane bırden kısıyı takıptek cıkıyor hesap .. :rem:
Hesabı kapat kanka yeni hesap aç en iyisi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Fabrika Ayarlarına Çevirsen Büyük İhtimalle Kalkar Ama Çevirmek İstemiyorsan Dediğim Yolları İzle Eğer Sıfırlamak İstiyorum Diyorsan İllede Sıfırladıktan Hemen Sonra Şifreni Tekrar Değiştir.
yapıp tekrar dönüş yapıcam konuyla ilgili

Hesabı kapat kanka yeni hesap aç en iyisi
ya askerlik arkadaşlarımdan tut eski dostlara kadar ekli onu yapmak istemiyorum telefondan kaynaklı olablir

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ancak yapacak bir durum yok önce kendi hesabını takip et daha sonra ordan bütün hesaplara takip isteği at en temizi böyle olacak küçükken beğeni hilesi ayağına banada aynısı olmuştu yeni hesap ile değiştirdim

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Komple kapatırsan hesabı yeni hesap açarsın birdaha böyle sıkıntı yaşamassın kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sifreni degistir

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Fabrika ayarlarına dön şifreni değiştir belki düzelir

1998
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
takipçi kasma vesayre kullandıysxan aha önce büyük bi ihtimalle ondandır

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Instagram takip etmeyenleri görme gibi programları kullanıyorsan kaldır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...