İnstagram Takip Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Daha önce beğeni veya takip hilesi kullandıysan , kullandığın site/program senin sayfanı kullanıyor olabilir . Ama bildiğim kadarıyla şifre değiştir ve diğer cihazlardan çıkış yap dediğinde bitmesi lazım bu sorunun ! Eğer bitmiyorsa kullandığın cihazda virüs olabilir ! Format atmanı öneririm!

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Do u link with email..if u link with email so easily remove other device

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "uMuTTSR, post: 1935304, member: 2134393"]
thank you :)
[/ QUOTE]
ur welcome

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hayır kullanmadım hacker bı kız arkadasım vardı ayrıldık ondan sorna basladı bu sorunlar ona soyledım ben yapmıyorum dedı kafayı yıcem
Post automatically merged:

hayır kullanmadım
E babacım sende üzmeseydin kızı neyse
Ben de aynı sorunla karşılaştım genellikle farklı yerlerde instagrama girdiğinde (örneğin takipçi kasma like kasma gibi) senin instagramın onlarda kalıyor
Nasıl sana takipçi geliyorsa sen de bazılarına öyle takipçi olarak gidiyorsun
Ama sen nasıl bi praogram kullandıysan takip ettiğin kişilerin artması gerek yerde azalıyor

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim Hesabına 3 .Şahız Sızmış Bazı kişiler senin E-posta telefon numarasına giden kodu kendi e postasına alıyor telefon kendine gönderiyor..çözüm olarak bütün güvenlik doğrulaması aç şifreni kullanıcı adı deistir. Olmaz ise kız arkadasindir onunla konuş

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
buyuk ihtimalle bir takipci hile sitesine girdin ve bu yuzden o site senin bilgilerine eristi ve gmailinide kirmis olabilirler orqaya girdiler ise zaten o hesabina ceda etme zamannin geldi demektir

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
buyuk ihtimalle bir takipci hile sitesine girdin ve bu yuzden o site senin bilgilerine eristi ve gmailinide kirmis olabilirler orqaya girdiler ise zaten o hesabina ceda etme zamannin geldi demektir
İlk şüpheli kız arkadaşı hem ayrılmışlar Bence onunla konuşması lazım.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
E babacım sende üzmeseydin kızı neyse
Ben de aynı sorunla karşılaştım genellikle farklı yerlerde instagrama girdiğinde (örneğin takipçi kasma like kasma gibi) senin instagramın onlarda kalıyor
Nasıl sana takipçi geliyorsa sen de bazılarına öyle takipçi olarak gidiyorsun
Ama sen nasıl bi praogram kullandıysan takip ettiğin kişilerin artması gerek yerde azalıyor
reıs kendı ayrıldı ben napyım gerı geldı kabul etmedım bunda o haksız ama boyle bıse yapıyosa savcılıga verıcem baska yolu yok telefonu sıfırladım sımdı bakalım nolcak
Post automatically merged:

Kardeşim Hesabına 3 .Şahız Sızmış Bazı kişiler senin E-posta telefon numarasına giden kodu kendi e postasına alıyor telefon kendine gönderiyor..çözüm olarak bütün güvenlik doğrulaması aç şifreni kullanıcı adı deistir. Olmaz ise kız arkadasindir onunla konuş
tamamdır reis çok teşekkür ederim :)

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bro daha önceden kullandıgın programlar kesinlikle problem yaratıyordur ama senin yerinde olsam tertemiz düzgün hesap acarım. senin hesabından uygunsuz paylaşım yapılırsa daha zor durumda kalabilirsin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bro daha önceden kullandıgın programlar kesinlikle problem yaratıyordur ama senin yerinde olsam tertemiz düzgün hesap acarım. senin hesabından uygunsuz paylaşım yapılırsa daha zor durumda kalabilirsin
doğru diyosun reıs telefonu sıfırladım bakalım sıfre degısıtım guvenlık uygulamalarını komple açtım yine aynısı olursa hesap kapatmak tek çare

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum kullandığın uygulama sifre verilerine zaten erisebiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...