direk fabrika ayarlarına çevirsem telefonu sorun kalkarmı acabaKullandığın Programları Kaldır İnstagramı Komple Kaldır Ve Tekrar Kur Ardından Telefonunu Bir Virüs Programı İle Tarat Ardından Kullanmaya Başlayabilirsin Güvenli Bir Şekilde.
hayır kullanmadım hacker bı kız arkadasım vardı ayrıldık ondan sorna basladı bu sorunlar ona soyledım ben yapmıyorum dedı kafayı yıcemParolanı değiştirip diğer cihazlardan çıkış yap dediğinde daha yapmaması gerekiyor daha önce beğeni yorum hilesi tarzı şeyler kullandın mı peki yapabilcek sebeplerden biri de bu olur başka bir sebep şu anda aklıma gelmiyor gelirse yeniden dönüş yaparım
hayır kullanmadımhesabı hiç takipçi hilesi için vb kullandınmı
Fabrika Ayarlarına Çevirsen Büyük İhtimalle Kalkar Ama Çevirmek İstemiyorsan Dediğim Yolları İzle Eğer Sıfırlamak İstiyorum Diyorsan İllede Sıfırladıktan Hemen Sonra Şifreni Tekrar Değiştir.direk fabrika ayarlarına çevirsem telefonu sorun kalkarmı acaba
olabiliyor mu öyle bir şeytelefonda virüs vardır
ozaman bilemicem bende çok takipçin yoksa hesab değiştirhayır kullanmadım hacker bı kız arkadasım vardı ayrıldık ondan sorna basladı bu sorunlar ona soyledım ben yapmıyorum dedı kafayı yıcem
Post automatically merged:
hayır kullanmadım
Hesabı kapat kanka yeni hesap aç en iyisiArkadaşlar ben yapmadığım halde okadar şifremi değiştiğim dier cihazlardan çıkıs yap dediğim halde takip ettiğim kişileri takipten çıkarıyor ve arkadaş çevremle sorun yasıyorum bu neden olabilir. Hesaba benden başka birimi giriyor yoksa aynı sorunu yaşayan oldumu siz çıkarmadığınız halde 1 tane degıl 10 15 tane bırden kısıyı takıptek cıkıyor hesap ..
yapıp tekrar dönüş yapıcam konuyla ilgiliFabrika Ayarlarına Çevirsen Büyük İhtimalle Kalkar Ama Çevirmek İstemiyorsan Dediğim Yolları İzle Eğer Sıfırlamak İstiyorum Diyorsan İllede Sıfırladıktan Hemen Sonra Şifreni Tekrar Değiştir.
ya askerlik arkadaşlarımdan tut eski dostlara kadar ekli onu yapmak istemiyorum telefondan kaynaklı olablirHesabı kapat kanka yeni hesap aç en iyisi
sifreni degistirArkadaşlar ben yapmadığım halde okadar şifremi değiştiğim dier cihazlardan çıkıs yap dediğim halde takip ettiğim kişileri takipten çıkarıyor ve arkadaş çevremle sorun yasıyorum bu neden olabilir. Hesaba benden başka birimi giriyor yoksa aynı sorunu yaşayan oldumu siz çıkarmadığınız halde 1 tane degıl 10 15 tane bırden kısıyı takıptek cıkıyor hesap ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?