İnternete bir çok site var yan hesap açıp ordan saatlik 50 takipçi veren siteler var ama sanada deli gibi takip atırıyor millete 1 günde 300 kişi falan takip etiriyor o yüzden yan hesaplan giriş yapıp ordan kullanıcı adına kendi hesabını yazıp gönder takipçileri ben öyle 1400 küsür takipçi yaptım sonra üşendim saldımArkdaşlar instagramdan takipçimi arttırmak istiyorum panel kullanan arkadaşlarımız varmı aramızda veya bunu nasıl yapabilirim yardım eder misiniz ?
ban yiyiceksin arkadaşım spam yapma lütfen gereksiz yorumg
Post automatically merged:
h
jgjg
ban yiyiceksin arkadaşım spam yapma lütfen gereksiz yorumg
h
jgjg
işletme hesabına geçip para vererek göderini bir süreliğni sayılı kullanıcıya ulaştırabilirsin onun haricinde hile siteleri var sahte hesaptan giriş yapıp kendi hesabına takipçi gönderebilirsin ama aktif olmazArkdaşlar instagramdan takipçimi arttırmak istiyorum panel kullanan arkadaşlarımız varmı aramızda veya bunu nasıl yapabilirim yardım eder misiniz ?
siteyi söyleyebilir misinİnternete bir çok site var yan hesap açıp ordan saatlik 50 takipçi veren siteler var ama sanada deli gibi takip atırıyor millete 1 günde 300 kişi falan takip etiriyor o yüzden yan hesaplan giriş yapıp ordan kullanıcı adına kendi hesabını yazıp gönder takipçileri ben öyle 1400 küsür takipçi yaptım sonra üşendim saldım
knkm panel siteleri var ama fake hesaptan girersen daha iyi olur ama tavsıye etmem gt programları var ordan aktif takipci kasa bilirsin
Aynen yada çok güvenilir işini bilen birini bulman lazım.O ZAMAN BİR ŞEY YAPMAYA DEĞMEZ