instagram takipçi arttırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Arkdaşlar instagramdan takipçimi arttırmak istiyorum panel kullanan arkadaşlarımız varmı aramızda veya bunu nasıl yapabilirim yardım eder misiniz ?

:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
karşılıklı takipleşme programları var(önermem) veya kendi profilinde dikkat çekeceğini düşündüğün postlar hikayeler paylaşıp biryerlerde reklamını yapmayı dene kısaca clickbait vb. yöntemler ile takipçi sayını arttırabilirsin. İyi forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İster ileri geri izleyin, ister ilginç veya ilginç yayınlar gönderin, insanlar sizi takip edecek

#GG

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Aga ilk biona gt var yaz sonra bir kaç ergenlerin hayran olduğu popi adam bulup takipçilerine full takip at geri dönüş yapanlar olur baya bide takipçin belli bir sayıya geldiğinde takipleri kaldırırsın ben böyle 3 günde 730 takipçi kastim ama pek paylaşım yapmadığım için suan 560 a düstü (bu bilgiyi her yerde bulamazsın)

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkdaşlar instagramdan takipçimi arttırmak istiyorum panel kullanan arkadaşlarımız varmı aramızda veya bunu nasıl yapabilirim yardım eder misiniz ?
İnternete bir çok site var yan hesap açıp ordan saatlik 50 takipçi veren siteler var ama sanada deli gibi takip atırıyor millete 1 günde 300 kişi falan takip etiriyor o yüzden yan hesaplan giriş yapıp ordan kullanıcı adına kendi hesabını yazıp gönder takipçileri ben öyle 1400 küsür takipçi yaptım sonra üşendim saldım

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
bu şifresiz girilen sitelere inanma calıyhorlar hesapları

karamsar
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Orjinal, beğeni yapan takipçi kasmak için yakın arkadaşlarının arkadaşlarını takip et bunlar genelde beğeni yapan tayfa oluyor. Fakat sadece takipçi kasmak istiyorsan gösteriş olsun diye ünlü hesaplarına girip son gönderisini beğenenleri takip edebilirsin. Ha bazıları geri dönüş yapar bazıları yapmaz belli olmuyor. Kolay gelsin.

kafama göre
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bot basmanı tavsiye etmem çünkü otomatik takip ediyor bot kullanan kişileri gt yazmanı öneririm
Post automatically merged:

g

h

jgjg
ban yiyiceksin arkadaşım spam yapma lütfen gereksiz yorum

g

h

jgjg
ban yiyiceksin arkadaşım spam yapma lütfen gereksiz yorum

Üye
6 HİZMET YILI
işletme hesabına geçip para vererek göderini bir süreliğni sayılı kullanıcıya ulaştırabilirsin onun haricinde hile siteleri var sahte hesaptan giriş yapıp kendi hesabına takipçi gönderebilirsin ama aktif olmaz

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bro its good to gain followers with ur own posts not from any website or fake followers app

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Benim bildiğim siteler var bedavadan artırabilirsin ama hesabını bağladığında hesabım adamların eline geçiyor dikkat et

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
knkm panel siteleri var ama fake hesaptan girersen daha iyi olur ama tavsıye etmem gt programları var ordan aktif takipci kasa bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
panel değil de para ile takipci satanlar var ne kadar güvenilir orasını bilmem

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İnternete bir çok site var yan hesap açıp ordan saatlik 50 takipçi veren siteler var ama sanada deli gibi takip atırıyor millete 1 günde 300 kişi falan takip etiriyor o yüzden yan hesaplan giriş yapıp ordan kullanıcı adına kendi hesabını yazıp gönder takipçileri ben öyle 1400 küsür takipçi yaptım sonra üşendim saldım
siteyi söyleyebilir misin

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
daha önceden twitterda takipçi böyle kasmıştım fakat instada toplu unfollow olayı yok sanırım

özgün ol diyorsun yani

knkm panel siteleri var ama fake hesaptan girersen daha iyi olur ama tavsıye etmem gt programları var ordan aktif takipci kasa bilirsin

kanka panelden attıkların eğer türkse çıkıyor değilde hesapta kötü duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kendi hesabınla saçma sapan sitelere girip bot attırmayı sakın deneme ben bi kere denedim aşırı kötü bi deneyimdi...

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
knk bi uygulama kullan auto cliker felan seri seri takip etsin birilerini öyle artar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...