İnstagram Takipçi hilesi nasıl olur ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
ücretsiizleri kullanma sende takip ediyosun saçma yorumlar saçma resimler beğniyorsun hiç gerek yok kardeşim :lazerdoge:

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Youtubeden bakalbilirsin bir sürü video var konuylu ilgili kardeşim

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
script kullanananların çoğu kredinin tamamı kadar takipçi yollamıyor eskisi gibi

WARZ OYNAYANLAR BILIR ZONSONFIRE
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Internette var ama bazı siteler hesapları çalmak için kurulmuş fake siteler ona dikkat et sen sen ol orjinal hesabını deneme yada fake hesap aç orjinal hesabına yollat takipçileri

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben yotubeden yaptım kardeşim hesabına baş Ka ülkeden bağlanıyorlar ben öyle yaptım

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam boşuna yapma derim ben 5 sene önce 3 ayda 30K yapmıştım öyle bıraktım. Kimse beğenmiyor ve aktif değil sadee görsel olarak öyle kalacak. Beğenme olmayıncada hile olduğu çok belli oluyor. Mesela 30K takipçi var ama 200 kişi beğeniyor falan.

Yüksekova
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hilelere kendi hesabınla giriş yapma fake ile giriş yapıp kendine takipçi gönder

NighT King Hacker
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
instagram üzerinde ücretsiz takipçi hile arıyor. bu kadar takipçim yok ...

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
internette bolca var beyler ama sizden hesabınızı istiyenler oluyo onlara fake hesapla girip kendi hesabınıza atın o tarz sitelere kendi hesabınızı sakın girmeyin

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
google playde ya da app store da yaz istangram takipçi bir sürü çıkar

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ücretsiz olarak var ama onlarda bir süre sonra çıkıyor. Birde anlaşılıyor ya sürekli araplar takip ediyo :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İnternette takipçi hileleri var bakıp yapabilirsin. Ama bir anda 200 takipçi falan atmaya çalışma ban yiyebilirsin. Azar azar at kendine takipçileri :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum ben yaptığım zaman google arama motoruna instagram takipçi yazarak baştan çıkan sitelere tek tek giriyordum, sen de öyle yapabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İnstagramda bazı sayfaları takip ediyorsun otamatik olarak sana takipçi isteği geliyor ben öyle 3k takipçi yaptim

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam google instagram takipçi hilesi yaz o sayfalar sana ücretsiz takipçi yolluyor çok fazla değil ama 2-3 saatte 1000 e yakın takipçi kasabilirsin. lakin o sitelere giriş yaparken senden instagramla giriş yapmanı istiyor o yüzdende sahte instagram açıp o sahte hesapla giriş yap ve gerçek hesabına o şekilde takipçi gönder. sakın ama gerçek hesabınla giriş yapma sayfalara
Post automatically merged:

ayrıca o sitelerin belli bir süresi var takipçi gödnermek için 1 saat gibi. zaten o fake hesaplarınla giriş yaptığın için o sitelere 15 dk sonra çalınıyor ya da hesabın iptal ediliyor. tekrar fake hesap aç tekrar takipçi kas
pekı dostum belırlı bır hesap açtıkdan sonra açamaaz hale gelıorsun vpn dahi işe yaramıyr varmı bildiginiz oto hesap açma seri botu felan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...