Takipçiyi alıp şifreyi değiştirebilirsin ?Asıl hesaplarınız çalınır ve belli bir havuza ekleniyosunuz tanımadığınız insanları otomatik takip edersiniz beğenirsiniz vb.
Tabi o da bi çözüm ama ben bu çözümü bilmeyip sadece konuyu ve bi kaç yorumu okuyup atlayanlara bilgi vermek amacıyla böyle yazmıştım.Takipçiyi alıp şifreyi değiştirebilirsin ?
Sende uyarmak istemişsin kanka haklısında aslında hepsine girsen sitelerin kazanacağın takipçi 50 felan olurTabi o da bi çözüm ama ben bu çözümü bilmeyip sadece konuyu ve bi kaç yorumu okuyup atlayanlara bilgi vermek amacıyla böyle yazmıştım.
Doğrudur valla ben kullanmadım hiç bu tarz siteleri sadece hesap çalmaları ve havuz sistemini biliyorumSende uyarmak istemişsin kanka haklısında aslında hepsine girsen sitelerin kazanacağın takipçi 50 felan olur
Giriş yaptığınız hesaplarda birer zombi hesap oluyor diye biliyor. O hesaplarda başkalarını takip ediyordu sanırım.BU SİTELERE KESİNLİKLE ORİJİNAL HESABINIZ İLE GİRİŞ YAPMAYIN ÇALINMA RİSKİ ÇOK YÜKSEKTİR FAKE HESABINIZLA DENEYİN ÖNCE.
EN İYİ TAKİPÇİ HİLESİ KASABİLECEĞİNİZ SİTELER
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap