İnstagram takipçi satın almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ya genelde hesap kapanma gibi sıkıntılar oluyor ve coğu sonradan cıkıyor takipcilerin

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam genelde dolandırıyor böyle siteler geri takip yaparak daha sağlıklı takipçi kasabilirsiniz diye düşünoyrum iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka play storeda topfollow diye bir uygulama var onu yükle fake hesaptan sana sürekli birilerini takip ettirecek sonra o takip ettiğin her kişi başına coin alıyorsun yaklaşık 2 saatte 1000 takipçi satın alabiliyorsun coinle bedavaya

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
merhabalar 'lütfen farklı site ismi' vermiyelim.

- bu tarz smm paneller'de dolandırılma ihtimaliniz yoktur.
- 10k 'takipçi' 125 TRY fakat şöyle bir olay var örn: sonsuza kadar garantili takipçi. bunu satın aldığınız zaman 10k'dan max 9k'ya kadar düşer. fakat yabancı garantisiz aldığınız takipçi 10k'dan 7k'ya kadar düşebilir.

ANKA Akhenaton
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
7 k var bende fiyat teklif edersen uygun bıseye verebılırım bende cok satın aldım sorun cıkmaz yorumlara bak sıtelllerın şikayet forumlarııı

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum piyasada çok fazla dolandırıc var herkes "smm panelim" var diye geçindiği için dikkat etmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
reklam yapmak için söylemiyorum hiç bir bağlantım yok fakat zamanında 12k almıştım jokersmm'den fakat değiştimi bilmiyorum göz atabilirsin.

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar amacım reklam yapmak değil öncelikle sadece instagram takipçi satın almak istiyorum ve karşıma smmbayiniz diye bir site çıktı güvenilir mi bilgisi olan yazabilirmi çünkü 10k takipçiyi 125 tl ye satıyorlar ne diyorsunuz?
Güvenil olsa dahi birden fazla risk almış olursunuz örneğin hesabınızın banlanması veya botların takipten çıkması ki bu hiç hoş olmaz .

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hocam dolandırıcılar güvenmeyin 10k takipçi 125 lira olması imkansız

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Şikayet var sitesinde bir şikayetleri bulunuyor, genellikle SMM panellerin çoğu fake oluyor o yüzden dikkat etmenizi öneririm. Bunun yerine daha farklı bir panele bakabilirsiniz.
önerdiğiniz bir panel varmı
Post automatically merged:

aga ben kendi hesaplarıma 1k 3k bastım 500 takipci basarak istersen paranı boşa harcama derim ücretsiz yerler var fake hesap acıp ordan kendi hesapına bot basa bilirsin hem paranı boşuna harçamamış olursun
hocam önerdiğin site varmı zamanında bende yaptımda 3k dan sonra kasamadım ya

daha ucuza satan paneler var biraz daha araştır bence
önerebilirmisiniz hocam

Bu konularda dolandırıcılık işleri çok oluyor güvenmediğin bilmediğin bir site iste girmemeni tavsiye ederim
kayıt oldum numara vb isim soy isim aldılar sıkıntı olmaz demi

merhabalar 'lütfen farklı site ismi' vermiyelim.

- bu tarz smm paneller'de dolandırılma ihtimaliniz yoktur.
- 10k 'takipçi' 125 TRY fakat şöyle bir olay var örn: sonsuza kadar garantili takipçi. bunu satın aldığınız zaman 10k'dan max 9k'ya kadar düşer. fakat yabancı garantisiz aldığınız takipçi 10k'dan 7k'ya kadar düşebilir.
hocam benim almayı dülündüğüm paket: YENİLENDİ - Instagram Gerçek Takipçi | Maksimum 150K | Ömür Boyu Telafi ♻️ -TAKİPÇİLER ÇOK KALİTELİ DÜŞÜŞ AZ (ÇOK HIZLI) bu sizce ?

Son düzenleme:
ömer
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
takipci sayisina bu kadar kafayi takmakta garip bot takipciler dusuyor zamanla

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
önerdiğiniz bir panel varmı

hocam önerdiğin site varmı zamanında bende yaptımda 3k dan sonra kasamadım ya

önerebilirmisiniz hocam

kayıt oldum numara vb isim soy isim aldılar sıkıntı olmaz demi

hocam benim almayı dülündüğüm paket: YENİLENDİ - Instagram Gerçek Takipçi | Maksimum 150K | Ömür Boyu Telafi ♻️ -TAKİPÇİLER ÇOK KALİTELİ DÜŞÜŞ AZ (ÇOK HIZLI) bu sizce ?
evet bunu satın alabilirsiniz. dediğim gibi :)

FENERBAHÇE
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
smm panel güvenli değil dolandırılma riskin var ama denemek istiyosan dene

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Genelde dolandırıcılık işleri çok oluyor bu sitenin bikac yerde şikayetini gördüm bence alma

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar amacım reklam yapmak değil öncelikle sadece instagram takipçi satın almak istiyorum ve karşıma smmbayiniz diye bir site çıktı güvenilir mi bilgisi olan yazabilirmi çünkü 10k takipçiyi 125 tl ye satıyorlar ne diyorsunuz?
knk ben kullandım sitede herhangi bir problem yok gönül rahatlığıyla deneyebilirsin bende 4-5 defa sipariş ettim 1 kere sıkıntı oldu ondada destek bölümüne yazınca ilgileniyorlar

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
O siteden alan pişman oluyor hocam.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bu tarz şeylere kesinlikle güvenme hem parandan olursun hem hesabından o yüzden boşver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...