Güvenil olsa dahi birden fazla risk almış olursunuz örneğin hesabınızın banlanması veya botların takipten çıkması ki bu hiç hoş olmaz .Arkadaşlar amacım reklam yapmak değil öncelikle sadece instagram takipçi satın almak istiyorum ve karşıma smmbayiniz diye bir site çıktı güvenilir mi bilgisi olan yazabilirmi çünkü 10k takipçiyi 125 tl ye satıyorlar ne diyorsunuz?
önerdiğiniz bir panel varmıŞikayet var sitesinde bir şikayetleri bulunuyor, genellikle SMM panellerin çoğu fake oluyor o yüzden dikkat etmenizi öneririm. Bunun yerine daha farklı bir panele bakabilirsiniz.
hocam önerdiğin site varmı zamanında bende yaptımda 3k dan sonra kasamadım yaaga ben kendi hesaplarıma 1k 3k bastım 500 takipci basarak istersen paranı boşa harcama derim ücretsiz yerler var fake hesap acıp ordan kendi hesapına bot basa bilirsin hem paranı boşuna harçamamış olursun
önerebilirmisiniz hocamdaha ucuza satan paneler var biraz daha araştır bence
kayıt oldum numara vb isim soy isim aldılar sıkıntı olmaz demiBu konularda dolandırıcılık işleri çok oluyor güvenmediğin bilmediğin bir site iste girmemeni tavsiye ederim
hocam benim almayı dülündüğüm paket: YENİLENDİ - Instagram Gerçek Takipçi | Maksimum 150K | Ömür Boyu Telafimerhabalar 'lütfen farklı site ismi' vermiyelim.
- bu tarz smm paneller'de dolandırılma ihtimaliniz yoktur.
- 10k 'takipçi' 125 TRY fakat şöyle bir olay var örn: sonsuza kadar garantili takipçi. bunu satın aldığınız zaman 10k'dan max 9k'ya kadar düşer. fakat yabancı garantisiz aldığınız takipçi 10k'dan 7k'ya kadar düşebilir.
evet bunu satın alabilirsiniz. dediğim gibiönerdiğiniz bir panel varmı
Post automatically merged:
hocam önerdiğin site varmı zamanında bende yaptımda 3k dan sonra kasamadım ya
önerebilirmisiniz hocam
kayıt oldum numara vb isim soy isim aldılar sıkıntı olmaz demi
hocam benim almayı dülündüğüm paket: YENİLENDİ - Instagram Gerçek Takipçi | Maksimum 150K | Ömür Boyu Telafi-TAKİPÇİLER ÇOK KALİTELİ DÜŞÜŞ AZ (ÇOK HIZLI) bu sizce ?
knk ben kullandım sitede herhangi bir problem yok gönül rahatlığıyla deneyebilirsin bende 4-5 defa sipariş ettim 1 kere sıkıntı oldu ondada destek bölümüne yazınca ilgileniyorlarArkadaşlar amacım reklam yapmak değil öncelikle sadece instagram takipçi satın almak istiyorum ve karşıma smmbayiniz diye bir site çıktı güvenilir mi bilgisi olan yazabilirmi çünkü 10k takipçiyi 125 tl ye satıyorlar ne diyorsunuz?
O siteden alan pişman oluyor hocam.Arkadaşlar amacım reklam yapmak değil öncelikle sadece instagram takipçi satın almak istiyorum ve karşıma smmbayiniz diye bir site çıktı güvenilir mi bilgisi olan yazabilirmi çünkü 10k takipçiyi 125 tl ye satıyorlar ne diyorsunuz?