Instagram "üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu" hatası ve çözümü

• Moderatör
Instagram üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası ve çözümü

Instagram uygulaması ile düzenli fotoğraf, reels ve videolar paylaşan kullanıcılar, bazen anlamsız hatalar ile karşılaşmakta ve instagram bu sorunların çözümlerini hemen yayınlayamaktadır. Özellikle Instagram'ın Google Play Store sayfasında yorum kısmında kullanıcılar "üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu" hatası ile karşılaştıklarını ara ara dile getirmekteler. Sunucu yoğunlundan dolayı bu uyarıyı vermektedir, sizin internet hızınızında etkisi olabiliyor. Eğer internet hızınız, gerektiğinden yavaşsa bu uyarıyla karşılaşmanız çok yüksektir. İnternetinizin yavaş olması ve uygulamanın geç yanıt vermesi üzerine, bir çok işlemde bu sorunla karşılaşmanız doğaldır. Bu tarz hatalar Instagram benzeri uygulamalarında da sıklıkla gelebilmekte ve bu sorunlar uygulama yapımcısının uygulamayı güncellemesi ile çözülebilmektedir ancak farklı yöntemlerle de çözülebiliyor.

Bu tarz çözüm yollarını aramaya başlayan kullanıcılar, Google üzerinde "üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu" aramasını yapmaktalar. Ancak edinmiş olduğumuz 1-3 çözüm yolu yer almakta. Bunlardan bazıları şöyle;

instagram "üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu" Çözüm 1:​

Instagram hesabınıza web üzerinden giriş yapıp hesabı dondurup yada hesabınızı geçici olarak kapatınız ve biraz bekleyin, telefondan hesaba giriş yapınız tekrardan.

instagram "üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu" Çözüm 2:​

Hesabınıza başka bir telefon üzerinden giriş yapın ve instagram ayarlar kısmına girin. Bağlantılı hesaplar bölümünden bir facebook profili bağlayın. Ardından giriş yapamadığınız cihazdan instagrama kullanıcı adı şifre yerine facebook ile giriş yaparak giriniz. Bunların hiç birisi olmaz ise, Play Store üzerinden VPN programı kurarak Instagram hesabınıza girmeyi deneyin.

instagram "üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu" Çözüm 3:​

Politika ihlallerini kontrol etmeyi unutmayınız, birden fazla hesabınız var ise sorun buradan kaynaklı olabilir. Instagram uygulaması üzerindeki bağlı hesaplarınızdan sadece bir tanesi politika kurallarını ihlal almış olursa. Diğer hesaplarınız da hiçbir sorun ya da ihlal durumu olmamasına karşın, onlarda aynı şekilde sorun yaşayabiilr ve bu hataya maruz kalır. Girdiginiz cihazdan hiçbir şekilde hesabına bağlanamaz ve sürekli aynı hata oluştu uyarısı durumunu yaşarsınız.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bilgi ve çözüm için teşekkürler broo

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Telefon sürümüyle de alakalı olabilir bende xiaomi var durdurdu hatası alıyordum sürüm yükselttim düzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
vpn kullanarak girin ben öyle yapıyordum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Benim de başıma çok geliyordu eskiden ama güvenli ve kalıcı bir VPN genelde bu işlerin ilacı olur

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
instagram çok gıcık bu konularda, herşey olmuş olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bir keresinde başıma gelmişti çok karışık bir durum gerçekten

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
vpn kullanırsak da olur

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba bilgilendirme için teşşekür ederim bu hatayla karşılaştigimda karşi gelebilicem artık :D

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
vpn ile oluyor ancak internet hali ile çok yavaşlıyor

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
instagram ile ilgili hayat kurtaran yararlı bilgilerden biri daha ve emeğinize sağlık

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
güzel bir konu ellerinize sağlık hocam <3 hatayı hiç almadım ama alanlar için açıklayıcı olmuş

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
teşekkürler yararlı bilgiler için :talonheart:

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
bu sorunu biçok kişi en az bikere yaşamıştır yani diyecek bişeyde bulamamıştır hatta şimdi buradan bakanlar bile olabilir oyuzden eyw