Direk kendi deneyimlerimi anlatayım sana, ben referans amaçlı tiktok'a başladım ve 3 hafta gibi kısa bir sürede 25 k takipçi ve 7.5 mn izlenmeye ulaştım bu süreçte günlük minimum 3 maximum da 5 video atıyordum. Videoyu attığın zaman dilimi ve hitap ettiğin kitle çok önemli, örnek veriyorum oyun kanalı isen sabah saat 8 de bir video at çocuklar okula giderken tiktok'a bakıp izlerler daha sonra da okul çıkışı saatlerinde paylaşım yap örneğin saat 13.30 ve 16.30 gibi, bunu yaptığın takdirde zaten 3 videoyu paylaşmış oluyorsun ve hitap ettiğin kitlenin en yoğun olduğu zamanda paylaşım yaptığın için istatisklerin çok fazla artıyor ve bu da büyümene çok fazla katkı sağlıyor. Ben sabah 10, 13.00, 17.00 ve 20.00 da paylaşım yapıyordum ve bu şekilde çok hızlı bir şekilde büyüdüm daha sonra hesap kapatıldı tabi onun için bırakmak zorunda kaldım. Tabii videonun ilk 3 saniyesi çok önemli bunun sebebi ise ilk 3 saniye izleindiği takdirde videona izlenme ekleniyor ve bu vesile ile öne çıkma ihtimalin çok artıyor. Etiket olayına gelirsekte bunun sana katkısı %5 onun için çokta umursama onları. İçeriklerin çok kötü olsa bile 1 ay düzenli şekilde devam ettiğin takdirde bu sefer platform kendisi seni öne çıkarıyor özellikle Youtube bu konuda aşırı iyi, İnstagram yerine Youtube shorts'a girmeni tavsiye ederim. 1 ay sonra emeklerinin karşılığını alırsın.