Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aga yorumları Instagram ayarlardan yorumları yönet kısmından silebiliyoruz ama tek tek uğraştırıcı oluyor binlerce yorum var Auto clickerde işe yaramıyor çünkü düzensiz bir şekilde çıkıyor chrckboxlar var mıdır bir yöntemi uygulaması.
Böyle bir şey mümkün değil ama hesabınıza girip sağ üstteki 3 yatay çizgiye bastığınızda karşınızda etkileşimler diye bir bölüm olacak oradan hangi posta ne yorum yapmıssınız tek tek bakabilirsiniz.
Ayarlarda şu an hatırlamıyorum ama hesabının kurulduğu ilk tarihten yaptığın yoruma kadar görebiliyorduk ama ayarların hangi sekmesinde hatırlamıyorum.
Profiline gir 3 noktaya tıkla hareketlerim var tıkla sonra etkileşimlere tıkla yorumlar de ve oradan yorumlarını seç dedikten sonra silebilirsin.
Tek tek silmeye uğraşman gerekiyor bir yöntemi yok. Olsa dahi bu tarz site ve uygulamaları kullanmayın. Ondan sonra benim akşam ne yediğimi nerden biliyolar diye deliriyosunuz.
dediğin şey mümkünlüğü olabilir fakat bunu yapıcak düzenli makro programı bulmak lazım ordaki anahtar kelimeye sabitlenen oda çok zor malesef burda yazılım yazan varsa programlama yapabilir