İnstagramda yanıt verememe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mesajlara yanıt verilmiyor eski sürümü gibi ama hatalı destek aldım instagramdan cevap vermediler sorun güncel olmaması değil aynı cihazda farklı hesap düzgün çalışıyor

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
İnstagram için 3. parti yazılım kullandıysanız örneğin gizli profilleri görme veya takipten çıkanları görme gibi instagram size belirli bir süre ban atmış olabilir.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
buyuk ihtimal hesbainiz erisim engeli yedi baska bir sebbei yok genelllikle 2 hafta oluyor bunlar ne kullandin

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
indir kaldır yap .d eski taktik

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Üzgünüm, tam olarak ne olduğunu anlamadım. Instagram hesabınızla ilgili bir sorun mu yaşıyorsunuz ve destek ekibine başvurduğunuzda cevap alamadınız mı? Ancak aynı cihazda farklı bir Instagram hesabınızın sorunsuz çalıştığını belirttiniz, doğru mu anladım?

Bu durumda, sorunun hesapla ilgili olabileceğini düşünebilirsiniz. Instagram hesabınızdaki bir problemi çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Hesabınızı başka bir cihazda deneyin: Sorunun cihazınızla ilgili olup olmadığını anlamak için hesabınızı başka bir cihazda deneyin.

Uygulamayı kaldırın ve yeniden yükleyin: Sorun hala devam ediyorsa, uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

Hesabınızı yeniden doğrulayın: Hesabınızı yeniden doğrulayarak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Instagram destek ekibiyle tekrar iletişime geçin: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmediyse, Instagram destek ekibiyle tekrar iletişime geçin ve sorunu açıklayın.

Umarım bu adımlar sorununuzu çözmenize yardımcı olur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Mesajlara yanıt verilmiyor eski sürümü gibi ama hatalı destek aldım instagramdan cevap vermediler sorun güncel olmaması değil aynı cihazda farklı hesap düzgün çalışıyor
İnstagram için 3. parti yazılım kullandıysanız örneğin gizli profilleri görme veya takipten çıkanları görme gibi instagram size belirli bir süre ban atmış olabilir.

suffering from anxiety
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eski sürüme düşür android kullanıyosan

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hocam pc veya başka bir telefondan denediniz mi sorun belki cihazınızdadır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...