İnstangram Hackerleri Gelin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar gece gece yazıyorum ama acil olmasa da lazım biraz
bir instagram hesabı var onu almam gerek sevdiğim birinin instagram hesabı onu nasıl bir süreligine girebilirim onun haberi olmadan şifreyi ögrenmem lazım da: D
yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
bu yaşıma kadar bu şekilde istekle gelen 3490520 kişi olmuştur hiçbiriside isteğine kavuşamadı boşa arama kardeşim anca rat atarak alabilirsin öbür türlüsü hiç uğraşma kimsede senin için uğraşmaz

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bu yaşıma kadar bu şekilde istekle gelen 3490520 kişi olmuştur hiçbiriside isteğine kavuşamadı boşa arama kardeşim anca rat atarak alabilirsin öbür türlüsü hiç uğraşma kimsede senin için uğraşmaz
Haklısın bende birazdan kökünden halledicem :D

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Boşa kürek çekme bence artık eskisi gibi değil her sitenin bir sağlam güvenliği vardır tabi istagram da buna dahildir :D

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Artık güvenlik açıkları yahut sitenin kendi içerisine gömdüğü güvenlik kodlamaları o kadar yıkılabilir bir zayıflığa hakim değil. Yapılamaz demiyorum yapılabilir ancak kimsenin kafasını yorup, riske gireceğini de zannetmiyorum çünkü bu konu da artık yasalar da oldukça sıkıntılı. En iyisi sen hesabı spamlar ile rahatsız et bunun dışında farklı şeylere kalkışma. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...