Intel vs AMD sistem, sizce hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Son birkaç yıldır AMD inteli tahtından indirdi diyebiliriz ama ekran kartı üzerine konuşmak gerekirse NVİDİA'nın üstüne gül koklamam ( daha iyisi olmadıkca ki henüz yok )

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hangisini tercih etmeliyiz arkadaşlar? Deta
amd kullanıcısı olarak çok memnunum performans olarak ve tabikide herkesi üzen fiyat btüçesi. İntel işlemci oyun performansı amd ye göre biraz düşük kalıyor ve bizleri memnun eden de fiyat bütçesi gerçekten uygun olmması.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yıllarca amd kullandım intelin kendini bu kadar gelişr,receğini düşünmemiştim gerçekten sistemlerini ve ürün kalitelerini çok yüksek bir düzeye getirdiler.
Bundan sonra sistem yaparsam intele geçmeyi düşünüyorum...

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
amd'nin intel ile karşılaştırıldığında iyi fiyatlara sahip olduğunu düşünüyorum

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Doğrular tektir değişmez siber şube siker affetmez
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Amd bence apu bir sistem yapar 2k falan para kalır tahminimce üstüne biraz daha ekledikten sonra birde ekran kartı çeker miss ryzen 5 5600g alabilirsin

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Amd bi ara üstünlüğü aldı ancak şu anda İntel Core tavsiyemdir 10. nesilden sonra AMD yi solladı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben hep amd kullandım f/p için ama intel tabii ki daha iyi

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
amd topla ekran kartı intel olsun oyun oynıycaksan paran varsa ıntel garıbansan amd bu kadar basıt

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
şahsen amd cı bır ınsan olarak bence amd daha ıyı hem hesaplı hem performansı cok ıyı

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hem AMD hem Intel kullandım, AMD beni fanboy gibi çeksede Intel her zaman bir adım önde.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Fiyat performans olarak amd tabiki ama bütçe biraz daha yeterse uzun ömürlü olsun diyorsanız intel tercih edin derim

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İkisini de işletmem de kullanıyorum oyun ve ofiste değişiklik gösterir ama bence AMD daha iyi

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben AMD sistemlerini tercih ediyorum. Fiyat-performans oranı daha iyi ve çoklu işlem yaparken daha iyi performans alıyorum.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Intel işlemcileri, genellikle yüksek performans ve enerji verimliliği sunarlar ve özellikle yüksek hızlı tek çekirdekli işlemci performansı gerektiren görevlerde iyi bir performans gösterirler. Ayrıca, Intel işlemcileri genellikle daha yüksek fiyatlarla satılır.

AMD işlemcileri, daha uygun fiyatlı seçenekler sunarak bütçe dostu bir seçim olabilirler. AMD işlemciler, yüksek sayıda çekirdeğe sahip olmaları ve çok iş parçacıklı işlemci performansı (multi-threading) konusunda iyi bir performans göstermeleriyle bilinirler. Bu nedenle, AMD işlemcileri, çoklu görev yürütme veya video düzenleme gibi işlemler için iyi bir seçim olabilirler.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
para sorunu yoksa intel daha iyi ama amd fp
Post automatically merged:

amdnin yazılımları çok iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...