İnternet Adslden Vdsle Geçiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Baylar ben ADSL Kullanıyorumve internetim çok yavaş 95 Tl ödüyorum 16 download 1 upload alıyorum. Vdsl daha verimli daha hızlı oldugunu araştırdım fakat vdsl için bi altyapı gerekli mi veya Evim vdsl i destekliyormu nerden Öğrenebilirim? Ve Hangi Sağlayıcıyı Seçmeliyim.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum öncelikle türkiye'nin her yerine giden altyapıyı sağlayan tt
ve diğer operatörlerde tt altyapısını kullanıyor
vdsl'e geçersen 24 mbps üstü hatta 50 mbps üstü alabilirsin fakat bu kullanacağın tarife ve kampanya ya bağlı bir durum bana altyapı hikayesi pek inandırıcı gelmiyor bende vdsl kullanıyorum veremiyoruz diyorlar müşteri hizmetlerini arayınca ve biraz sert yapınca eve verilemeyen tarifeyi vermeye kalkıyorlar bende diyorum hani veremeyordunuz diyorum.
Yani altyapı hikayesi bana pek inandırıcı gelmiyor 16 mbps destekleyen yere 35 mbps ye kadar internet verebiliyor vdsl in varsa

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
altyapı önemli örnek 50 mgebit hızım var suan 140 tl ödüyorum ama vdsl değil adsl

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini ara ve vdsl e geçmek istiyorum de altyapı varsa geçirirler.

Üye
5 HİZMET YILI
Altyapı tabi ki önemli fakat altyapıdan sonra sen VDSL'e geçtiğin zaman modemini de değiştirip VDSL destekli modem alman gerekecek diye biliyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Adsl ve vdsl modemin bir özelliğidir altyapısına deil

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
adsl vdsl modem ile alakalıdır altyapı ile değil. müşteri hizmetleri ile iletişim kurmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...