İnternet altyapı zayıf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bunu sen arttıramazsın dostum ancak ekipleri arttırabilir bizimkide öyleydi şans eseri bir gün mahallenin altyapı kabloları çalındı .d şuanda gayet iyi fakat müdürüyle görüşmeyi deneyebilirsin sahip olduğun markanın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
altyapısı kime ait tt mi turkcell mi ona göre sana yardımcı olurum bende yaptım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben Türk telekom yetkilisiyle görüşmüştüm sordum altyapı için apartman olarak imza toplasak felan yapılır dedi kaç defa aradım bir dönüş bile yapmadılar umudun olmasın pek o yüzden

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Türkiye'de gözle görülür yıllardan beri olan bir durum bu herşey de altyapı sorunuyla karşılaşıyoruz nasıl çözülür bilinmez ama bu son bir aydır bunun ceremesini iyi çekiyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şu zamanda en zayıfı vodafone altyapısı.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Malesef senin elinde olan bir şey değil kardeşim be müşteri hizmetlerine sürekli şikayet oluşturmanız lazım tek sizlede olmaz genel olarak apartmanınla veya sokağındaki kişilerle

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Ban yemek istemiyorum birader O yüzden her şey Onların elinde ara ve Böyle böyle de bağır adamları küfür etme ama ağır hakaret ona hani böyle ağır konuşalım böyle rezil et onları öyle bir konuş ki işte ben para ödüyorum benim bu kadar muhabbete almam lazım o da derse altyapı falan yok derse fiber yok derse gelin yapın kardeşim o zaman de bari tanıdım da şey yap insanlara karşı konuş onlara yapsınlar ya iş yerine Onların var ya bunların Ben

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam bizimde öyleydi mahalledeki herkes her gün arayıp şişkayet ediyordu sonradan 16 ya yükselttiler ama oda 2 ay falan sürdü yani

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerini ara belki tarih verirler en azından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...