- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Hayatımda gördüğüm en saçma olay ya. Bir yere ulaşıp bir derdini de anlatamıyorsun. Superbox kulanıyorum hızı yetmiyor.knka benim de öyle bir sıkıntım vardı hatta ben 1 ay bekledim ama olmadı taşındım o derece diyim sana...
Maalesef ülkemiz bu konuda çok geride...Malesef bu işlemler normalde çok yavaş ilerliyor. Böyle bir durumda daha da yavaş ilerleyecektir.
Bırak 1 günü keşke 1 ay bekletseler ama sen bence yanlış biliyorsun ben aradığımda 4441444'ü 6 aydan 24 aya kadar sürebiliyor işlemler dediler
Tek başına bile başvursan türk telekom en geç 1 gün sonra gelir ve hat çeker diye biliyorum önerim ilçe ptt müdürlüğüne gitmen veya 444 1 444 araman
Teşekkür ederim kesinlikle deneyeceğim!Sosyal medya üzerinden twitter dan resmi destek sayfalarından sorununuzu yazabilirsiniz.
Zaten en saçması da bu. Bir de ben sadece tek başvurmadım bu civardaki bütün evler yeni yaklaşık bir 40 50 hane başvurdu.Kimsenin uğraşacağını sanmıyorum bu konu için. Seve seve bekleyeceksin diyor telekom.
kanka bende altyapısız turkcell superbox kullanıyorum ama 20 megabiti geçmiyor ve 180 lirabenim kullandğım interneti alırken adamlar geldi çatının üstüne anten gibi küçük bi alet koydular o altyapısız bir şekilde çalıştırıyor yağmurdan sudan etkilenmiyor altyapı sıkıntısı olmuyor yani
Hayatımda gördüğüm en saçma olay ya. Bir yere ulaşıp bir derdini de anlatamıyorsun. Superbox kulanıyorum hızı yetmiyor.
Post automatically merged:
Maalesef ülkemiz bu konuda çok geride...
Bu çözümü de uygulamaya çalışacağım teşekkür ederim...eğer türk telekom il müdürlüğüne gidersen çözebilirsin. ekip zaten orada oluyor
valla bende 40 lira ödüyorum ama hız pek muthiş değilkanka bende altyapısız turkcell superbox kullanıyorum ama 20 megabiti geçmiyor ve 180 lira
Türk telekom müdürlüğü derken il müdürlüğü mü ilçe mi ?Benim İşimi 3 Günde Halletiler. Başvuru İçin Turktelekom Müdürlüğüne Gitmen Gerekmektedir Oradan Başvurunu Ve Kontroller Yapıldıkdan Sonra İşlem Alınıyor Telefon Üzerinden Başvuru Kabul Edilmemektedir.
Bir de Bulunduğun Mevki ye Göre Muamele Yapılıyor Orası Ayrı Ama Şuan ki Salgın Muhabbetleri Üzerine Senin İş Biraz Yaş Açıkçası
kanka 40 liranın gözünü seveyim 40 lira nerede 180 lira neredevalla bende 40 lira ödüyorum ama hız pek muthiş değil
Bunu kesinlikle deneyeceğim birkaç arkadaş daha sorununu böyle çözmüş. Şu karantina olayları geçsindeTürk telekom müdürlügüne gitmen gerek veya biraz sıkıstırman lazım benimde farklı play store sorun vardı 3 gün gittim hallettim telefonla konsuyorsun ama uygulama yok
Haklısın kanka. Üzülüyorum konumumuzaTurkiyede yasiyorsun dostum normaldir...
forum görevlileri bu arkadaşla ilgilenir umarım.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?