İnternet Altyapısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
İnternet altyapısına yaklaşık 6 ay önce başvurduk telefon hattını çektiler 3 hafta önce ve o gün dediklerine göre 2 hafta sonra da dışarıdan eve kablo çekeceklerdi 2 hafta geçti hala bir gelişme yok müşteri hizmetleri de bir şey diyemiyor. Nereye ulaşmam gerekir?

SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
knka benim de öyle bir sıkıntım vardı hatta ben 1 ay bekledim ama olmadı taşındım o derece diyim sana...

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Malesef bu işlemler normalde çok yavaş ilerliyor. Böyle bir durumda daha da yavaş ilerleyecektir.

Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Tek başına bile başvursan türk telekom en geç 1 gün sonra gelir ve hat çeker diye biliyorum önerim ilçe ptt müdürlüğüne gitmen veya 444 1 444 araman

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
knka benim de öyle bir sıkıntım vardı hatta ben 1 ay bekledim ama olmadı taşındım o derece diyim sana...
Hayatımda gördüğüm en saçma olay ya. Bir yere ulaşıp bir derdini de anlatamıyorsun. Superbox kulanıyorum hızı yetmiyor.
Post automatically merged:

Malesef bu işlemler normalde çok yavaş ilerliyor. Böyle bir durumda daha da yavaş ilerleyecektir.
Maalesef ülkemiz bu konuda çok geride...

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Sosyal medya üzerinden twitter dan resmi destek sayfalarından sorununuzu yazabilirsiniz.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Kimsenin uğraşacağını sanmıyorum bu konu için. Seve seve bekleyeceksin diyor telekom.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Tek başına bile başvursan türk telekom en geç 1 gün sonra gelir ve hat çeker diye biliyorum önerim ilçe ptt müdürlüğüne gitmen veya 444 1 444 araman
Bırak 1 günü keşke 1 ay bekletseler ama sen bence yanlış biliyorsun ben aradığımda 4441444'ü 6 aydan 24 aya kadar sürebiliyor işlemler dediler ((

Sosyal medya üzerinden twitter dan resmi destek sayfalarından sorununuzu yazabilirsiniz.
Teşekkür ederim kesinlikle deneyeceğim!

Kimsenin uğraşacağını sanmıyorum bu konu için. Seve seve bekleyeceksin diyor telekom.
Zaten en saçması da bu. Bir de ben sadece tek başvurmadım bu civardaki bütün evler yeni yaklaşık bir 40 50 hane başvurdu.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
benim kullandğım interneti alırken adamlar geldi çatının üstüne anten gibi küçük bi alet koydular o altyapısız bir şekilde çalıştırıyor yağmurdan sudan etkilenmiyor altyapı sıkıntısı olmuyor yani ama internet sağlayıcıların farklıysa bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eğer türk telekom il müdürlüğüne gidersen çözebilirsin. ekip zaten orada oluyor

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benim İşimi 3 Günde Halletiler. Başvuru İçin Turktelekom Müdürlüğüne Gitmen Gerekmektedir Oradan Başvurunu Ve Kontroller Yapıldıkdan Sonra İşlem Alınıyor Telefon Üzerinden Başvuru Kabul Edilmemektedir.

Bir de Bulunduğun Mevki ye Göre Muamele Yapılıyor Orası Ayrı Ama Şuan ki Salgın Muhabbetleri Üzerine Senin İş Biraz Yaş Açıkçası

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
kanka bende altyapısız turkcell superbox kullanıyorum ama 20 megabiti geçmiyor ve 180 lira

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hayatımda gördüğüm en saçma olay ya. Bir yere ulaşıp bir derdini de anlatamıyorsun. Superbox kulanıyorum hızı yetmiyor.

Maalesef ülkemiz bu konuda çok geride...

Evet öyle. Müşteri memniyeti diye bir kavram yok firmalarda.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Türk telekom müdürlüğü derken il müdürlüğü mü ilçe mi ?

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Türk telekom müdürlügüne gitmen gerek veya biraz sıkıstırman lazım benimde farklı play store sorun vardı 3 gün gittim hallettim telefonla konsuyorsun ama uygulama yok

Ya istiklâl ya ölüm
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Turkiyede yasiyorsun dostum normaldir...

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
valla bende 40 lira ödüyorum ama hız pek muthiş değil
kanka 40 liranın gözünü seveyim 40 lira nerede 180 lira nerede

Türk telekom müdürlügüne gitmen gerek veya biraz sıkıstırman lazım benimde farklı play store sorun vardı 3 gün gittim hallettim telefonla konsuyorsun ama uygulama yok
Bunu kesinlikle deneyeceğim birkaç arkadaş daha sorununu böyle çözmüş. Şu karantina olayları geçsinde

Turkiyede yasiyorsun dostum normaldir...
Haklısın kanka. Üzülüyorum konumumuza

forum görevlileri bu arkadaşla ilgilenir umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...