☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
ne adamsınız ya bunu bile bulduysanız helal size valla
yok dostum bunu yaptığında yönetici seni göremez sen sadece programı bypass ediyorsunYeni sürümlerde işe yarayacağını düşünmüyorum fakat öyle bir şey olsa bile internet cafe sahibi gördüğü anda dayak yersin ki adam farkedecek bir süreden sonra
Kafe sahibi fark etmezse deneyeceğim umarım yakalanmayızyok dostum bunu yaptığında yönetici seni göremez sen sadece programı bypass ediyorsun
yönetici ile ilgili bir durum yok ben yaptığımdan biliyorum 6+4 saat oturmuşduk bu yöntem ile
ama yeni akınsoft ve cafeplus için bu durum geçerlimi dersen orasını bende bilmiyorum ama
bu yöntem bir alt sistemlerde çalıştığını biliyorum
Yakalanırsan SıçtınKafe sahibi fark etmezse deneyeceğim umarım yakalanmayız
Aynen umarım yakalanmamYakalanırsan Sıçtın
benim denemişliğim var fakat yeni sistemlerde bu yöntem geçerli ise deneyinKafe sahibi fark etmezse deneyeceğim umarım yakalanmayız
Bende ondan korkuyorum ana masada kapalı gözükürse adam büyük sıkıntı çıkarır.benim denemişliğim var fakat yeni sistemlerde bu yöntem geçerli ise deneyin
ama cafeplus yada akınsoftu pc den devre dışı bırakırsanız ayvayı yersiniz çünkü
pc yönetici sisteminde gözükmeyeceği için sıkıntı çıkabilir
ben bu konuda biraz tecrübe sahibiyim
aksiyon aramıyorsan bence deneme dostumBende ondan korkuyorum ana masada kapalı gözükürse adam büyük sıkıntı çıkarır.
Biliyorum yapılıyordu şuan üst sürümler çıktığı için çalışıp çalışmayacağını denemeden anlaşılmazaksiyon aramıyorsan bence deneme dostum
ama bu yöntemin sadece programı bypassladığını denedik
internet cafede cafeplus 10 vardı
ama cafeden cafeyede değişir bu iş ama bu yöntemin geçerli bir yöntem olduğunu söylemek isterim
Yakalanırsında kaçarsın artıkKafe sahibi fark etmezse deneyeceğim umarım yakalanmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?