🖥️İnternet cafede süresiz oynamak!💻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Beyler Yarım saatlik açtırıp da 2 saat oturmayın Kafe sahibini uyandırmayın 1 saatlik açtırıp 1.5 saat oynayın gibi, Size 2 Yöntem anlatacağım 1. Yöntem Çoğu Cafede Kapalıdır Yinede Kontrol Edin.

Yöntemler Aşağıdadır...

1. Yöntem Bilgisayarı açtırın, Görev Yöneticisi/İşlemler‘den cplusc.exe‘yi sonlandırarak süresiz oturma sağlanabiliyor. (Ancak buna önlem olarak bazı internet kafelerin Görev Yöneticisi’nin İşlemler kısmı kapatılmış.

O zaman hemen 2. Yönteme bakın

2. Yöntem İnternet kafe de oturduğumuz bilgisayardan, Alternatif Windows bir görev yöneticisi aracı indirip kuruyoruz. Herhangi bir İşlemler bölümünden cplusc.exe‘yi sonlandırıyoruz, artık süreniz bitse de bilgisayarınız kapanmayacak.

3. Yöntem -İlk önce cmd'yi açınız. -Sonra ise "tasklist" enter tuşuna basın. -Çıkan ekranda Akınsoft veya CafePlus yazısı gelicek hangisi gelirse. -Sonra ise karşısında sayıyla oluşan bir kod gelicek örneğin: 1234 kodumuz olsun. -Ondan sonra ise cmd'ye "tasklist 1234" yazın ve sınırsız oturum açmış oldunuz. (Cplusc yerine başka bir cafe programı kullanılıyorsa onuda sonlandırabilirsiniz.)

Beyler Bu Yöntem Cafeden Cafeye değişir.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ne işsiz adamsın aklıma bile gelmezdi bunlar .d

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bunu youtubeden görmüştüm ama cafe sahibinde de kapalı gözüküyor pc dikkatli olmak lazım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
En iyi yöntem 3. Yöntem gibi duruyor ama bulut sistemine kayıtlı olan bir bilgisayarı internet cafe sahibi program devre dısı kaldığında hiç mi anlayamıyacak

Bu yöntemleri denerken internet cafe sahibi ile göz göze gelmek :D
Imdb 9.0 aksiyon-gerilim-korku-dram :D

elimizde güçlü koz var oda yakalanmamak

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka adam yakaladı beni dayak yiyorum şu an başka yöntem var mı

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Cafe sahibi oturduğun yere başkası müşteri gönderip masanın dolu olduğunu öğrendiğinde gelen yumruk ve pişmanlık hissi

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
maşallah aga bide bunu yaparken yakalanırsın

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yararlı bilgi ama yaklanamamak çok zor max 30dk daha oturusun

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka maalesef 1 kez denedim bunu yakalandım adamdan sopa yedim la yarım saat tahminimce 2 saat 45 dk fazla oturmuştum ücretsiz :D
Post automatically merged:

ama şöylede birşey var gerçekten işe yarıyor çalışıyor denendi onaylıyorum :D :D

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eline sağlık hocam yazı güzel olmuş ama denemesi riskli gibi :D İşler ters giderse cafe sahibiyle göz göze gelmek....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...